Doğada yaşama tutkunuzu gerçekleştirmek çok kolay. Üstelik konforlu bir evde ve sevdiklerinizle birlikte. Modern tasarımı ve yeni nesil üretim sistemiyle konteyner ev doğada sağlıklı yaşam için size pratik çözüm sunuyor. Şehir yaşamının ortaya çıkardığı çözümsüz problemlerden bunaldınız ve şikayetçiyseniz fırsat buldukça doğaya kaçış size de iyi gelecek. Hele bir de pandemi gibi salgın hastalık riski sizin ve ailenizin sağlığını tehdit ediyorsa. Korunmak için yeterince izole bir eve sahip değilseniz. Beton yığınları arasında iç içe bir yaşam sağlığınızı tehdit eder duruma gelmişse konteyner ev modelleri beklentilerinize özel. Aynı gün dilediğiniz yerde oturumunuza hazır yapı modeli, uzun ömürlü nesilden nesile kullanımı, yapı güvenliği konteyner evde.

Konteyner Ev Fiyatları Sizi Doğaya Çağırıyor
Yeni nesil hazır konsept ev modeli öne çıkan avantajlara sahip. Öncelikle bu ev modelinde ‘Ben de yeni bir ev alacak para nerede’ diyenlere çok önemli fırsat var. Bir ailenin güvenle modern ev konforunda kullanabileceği 1+1 konteyner ev fiyatları sizi de şaşırtacak. Üstelik beklemeye, inşaat süreçlerinde farklı ustalarla uğraşmanıza gerek kalmadan. Hemen satın al dilediğin yere geldiği gün oturmaya başla. Konteyner ev siparişi verdiğiniz gün yeni ev eşyalarınızın da siparişini vermeyi unutmayın. Konteyner ev dilediğiniz yere geliyor aynı anda dilediğiniz yere vinçten indirildiğinde oturuma hazır. Aynı gün ev eşyalarınızı da getirterek ailenizle yeni bir evde yaşamanın keyfini çıkarmaya hemen başlayın.

2+1 Konteyner Ev En Çok Satan Müstakil Ev Modelleri Arasında
2020 korona virüs pandemi sürecine özel tasarlanıp üretilen 2+1 konteyner ev modelleri son iki yıldır en çok satan müstakil ev modelleri arasında yerini aldı. Özel tasarımdaki uzun ömürlü bu ev ortalama bir ailenin günlük kullanımını en iyi şekilde karşılayacak ergonomi ve konfora sahip. 42 m2 büyüklüğü ile sınıfının en iyisi. Karmod konteyner ev kalite sistemiyle üretilen bu evin çok sayıda üstünlüğü bulunuyor. Yeni nesil kaynaksız üretim teknolojili uzun ömür, yapı güvenliği, aynı gün pratik kurulum ve oturuma hazırlanması bu evin öne çıkan avantajları arasında. Aynı zamanda kullanıma hazır konseptteki en ekonomik müstakil ev fiyatları yine bu evde. Sizin de beğeneceğiniz bu evde endişeleri ve uzun inşa süreçlerini geride bırakın. Bu modern evde doğa içerisinde güvenli bir yaşama adım atmanız için bahçeli küçük bir arsanızın olması yeterli. Türkiye’nin neresinde olursa olsun dilediğiniz yere tek tırla sevk ediliyor uzman ekiple sadece 6 saat içerisinde kurulumla oturumunuza hazır halde teslim ediliyor. Önünde veranda, verandadan içeri adım attığınızda plana göre oldukça geniş Amerikan salon, içerisinde mutfak tezgahı, iki ayrı şirin odası ve tuvalet ve duşu içinde.

Yüksek Enerji Tasarruflu Bu Evle Giderlerinizi Azaltarak Kazançlı Çıkın
Karmod yeni nesil konteyner evin duvar ve çatı sistemi tamamıyla sandviç panel sisteme sahip. 50 mm duvar, 125 mm çatı panel kalınlığı ile alanında tek ve yüksek yalıtımıyla bütçelere tasarrufla kazandırıyor. Yeni nesil konteyner evde yaşayanlar yüzde 60’a varan tasarrufla kazançlı çıkıyor. Çelik paslanmaz metalleri kaynak kullanılmadan otomasyon sisteminde bükümle hazırlanıyor. Otomotiv üretiminde kullanılan boya teknolojisiyle boyanıyor. Boyasıyla uzun yıllar ilk günkü canlılığını koruyarak muhafaza ediyor. Özel boyalı metal şaselerde sandviç panellerin yerleştirildiği alanlara özel EPDM sızdırmaz conta uygulanarak yalıtıma ekstra katkı sağlanıyor. Çift camlı PVC pencere ve pencere kanadında kullanılan tam boy ispanyolet kilit sistemi yalıtımla bütünleşerek toza, rüzgara ve suya geçit vermiyor. Yapıya özel sac panel giriş kapısı tam kapama sağlayarak yalıtım üstünlüğüne katkıda bulunuyor.

42 m2 konteyner eve özel 125 mm kalınlıktaki sızdırmaz çatı uygulaması üzerine ekstra çatı kaplamasıyla evin kullanım konforu daha da artırılıyor. Tüm evi kaplayan ve verandaya uzanan bu çatı uygulamasıyla konteyner evin görünümü standart bir evle aynı görünüme sahip oluyor. Evin içi tüm uygulamalarıyla kullanımınıza hazır. Konteyner eve özel projelendirilerek Karmod güvencesinde uygulaması yapılan elektrik tesisatı tam yangın güvenliğine sahip. Tesisat uzmanlarca yapının çekebileceği maksimum enerji hesaplaması dikkate alınarak projelendirildi. Anahtar ve prizlerle aydınlatma armatürlerine varana kadar kullanımınıza hazır halde uygulandı. Aynı şekilde atık ve temiz su tesisatları da özel projelendirilerek en iyi malzeme ve vitrifiye ekipmanı tercihiyle hazırlandı. Klozet, lavabo ve duş teknesi tuvalet içerisinde uygulaması yapılmış vaziyette hazır. Elektrik ve su tesisatını ana şebeke bağlantılarını yaparak anında kullanıma alabilirsiniz. Şebeke bulunmayan yerlerde güneş enerji veya rüzgar enerji sistemi yapıya entegre edilebilir. Kanalizasyon ve temiz su şebekesi yoksa yine fosseptik depolama tankı ve temiz su için polietilen benzeri depo alarak evinizi kullanabilirsiniz.