Galatasaray'da, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından 66 yaşındaki teknik direktör Fatih Terim de koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu gelişme üzerine Beşiktaş Kulübü yönetimi, "acil olarak" Kovid-19 testi yaptırmak üzere hastaneye başvurdu.

İLGİLİ - Fatih Terim de koronavirüse yakalandı

İLGİLİ - Abdurrahim Albayrak koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Kulübü Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu Yönetim Kurulu üyesi Umut Şenol, gün içinde erkek basketbol takımının teknik ekip ve oyuncularında yeni tip koronavirüs belirtisi bulunmadığını söylemişti.

SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA
Terim'in başında olduğu Galatasaray'ın son maçta karşı karşıya geldiği Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'dan da bir açıklama geldi.

Yalçın sosyal medya hesabından şöyle dedi:

Yaşanan olaylardan dolayı açıklama yapma gereği duydum. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum hastalarımıza da şifalar diliyorum. Umarım herkes en kısa zamanda normal hayatına döner. Abdürrahim abime ve Fatih hocama çok geçmiş olsun diliyorum. İnşallah onlarda en kısa  sürede sağlığına kavuşurlar. Bu olaylardan sonra çok telefon aldım bu gece 7 yada 8 gündür evden çıkmıyoruz zaten evdeyiz. Benimle ilgili de bir hastalık belirtisi yok. Merak edenlere cevap vermek istiyorum bu gece. Ama yarın test yaptıracağız bu gün doktorlarla da konuştuk.  Son maç tam sonra bende yada oyuncumuzda her hangi bir belirti yok. Tedbir amaçlı yarın gidip test yaptıracağız