AKP Lideri Erdoğan, 18 yıl durdu, durdu… Sonra da Ayasofya’yı fethediyormuş havasında bu müzeyi camiye çevirtti.

Günümüzün dincileri böyledir. Dışarıya karşı fetih yapamayınca içerideki rakiplerini kâfir yerine korlar, onlara saldırırlar. Buna da kendi aralarında cihat derler. O yüzden de dinimizi terorize eden gruplar, Türkiye’yi “Kâfir devlet!” görürler ve malını yağmalamaya da ganimet derler.

Bakın şu son 15 yıla yağmalamanın dehşetli boyutunu görürsünüz.

Yarın Türkiye’de, kendi toprağını fethetme havası yaşanacak. Roma’yı ele geçiremeyenler, bizim Ayasofya’yı sanki fethediyorlarmış havasındalar. Bunu da dine hizmet gibi gösterip cahil kitleleri kandırmaya çabalıyorlar.

Sanki bu millet AKP sayesinde Müslüman oldu. Sanki bu halk ilk namazını yarın Ayasofya’da kılacak. Bu Cumhurculardan önce ne dinimiz vardı ne imanımız. Bunlar bizi Müslüman yaptılar. İstanbul da Yunanlıların elindeydi… Yarın burasını Tayyip Bey fethedecek ve tarihe 2. Fatih Sultan olarak yazılacak…

BU GÖSTERİ NAMAZ DEĞİL
Bu işi böyle parlatabilmek için elbette işin içine namazı soktular.

Yarın orada göstere göstere namaz kılacaklar…

Allah kabul etsin de bunların yarın Ayasofya’da kılacakları şey namazdan başka bir şey…

Namaz, temiz kalp ile Allah’ın önünde eğilmektir. Ayasofya’yı araç yaparak ortaya konulacak gösteri namaz olmayıp İslam kültüründe riya diye adlandırılan aldatmacadır.

İslam’ın kutsal kitabı Kuran-ı Kerim, halkı etkilemek için reklamı yapılan namazı açık açık reddeder.

Reddetmekle kalmaz; namazı bir gösteriye dönüştürenleri Cehennemlik ilan eder.

Bana inanmayan varsa, açsınlar bir Kuran çevirisine baksınlar. En azından Diyanet’in Kuran çevirisini okusunlar.

Hepsini bırakın sadece çok kısa olan Maun Suresi’ni okuyun büyük gerçeği görürsünüz. Bu suredeki 7 ayetin ilgili 3 ayeti şöyle:

4. Şu namaz kılanların vay haline!

5. Onlar namazlarından gafildirler.

6. Onlar gösteriş yaparlar.

Görüldüğü üzere Yüce Allah burada “Gösteriş için namaz kılanların ‘Vay haline!” diyerek onların sonunun kötü olacağını söylüyor.

Peki Ayasofya işinden daha açık, daha büyük bir gösteriş var mı?

Siyasal dincilerin Cuma namazlarını muazzam bir gösteriye çevirmesi Kuran-ı Kerim’i açıkça ihlal etmek değil de nedir?

Bakın Kuran’daki Tevbe Suresi’nin 18. Ayetinde ne deniliyor: Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazını dosdoğru (riyasız) kılan, zekatını veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimse onarabilir.”

Mescid, kabataslak cami demek…

Peki, soruyorum: Namazı gösterişe çevirenlerin cami imar etmesini Allah kabul ediyor mu?

Ve yine soruyorum: Bu Ayasofya’ya namaza çağırılanlar, Allah’tan başkasından korkmayanlar mı? Yoksa siyasi liderini haşa Allah’ın bütün nitelikleri ile bezenmiş gibi gösteren tipler mi?

HZ. MUHAMMET REDDETTİ
Peki İslam Peygamberi ne diyor bu gösterişçilere?

Sağlam hadis kaynaklarından olan Müsned’den aktardığımız Peygamber’in şu sözlerine bakın:

Hz. Peygamber¸ “Sizden sonrada hâlâ şirk olacak mı?” sorusuna¸ “Evet¸ fakat güneşe¸ aya¸ taşa ve puta tapmak şeklinde olmayacak¸ insanlar ibadetlerini riya için yapacaklar” cevabını vermiştir.

Yine, gösteriş için ibadet ve hayır yapanlara¸ “Ey riyakârlar! Dünyada amellerinizi gösteriş olsun diye kimin için yaptıysanız gidin onu arayın¸ bakalım bulabilecek misiniz?” şeklinde hitap ederek onları huzurundan kovacağını bildirmiştir.

Allah için değil bir parti için, bir kişi için namaz kılmaya başlayan İslam toplumu hızla çöküşe geçerek bugünkü perişan konuma gerilemedi mi?

Ayasofya gösterisi, İslam’ın temiz Allah inancına indirilmiş büyük bir darbe olacaktır. Ve gelecek nesiller bunun acısını çekecektir.

KABUL EDİN ARTIK

*Türkiye, Türklerindir.

*İstanbul, Türkiye’nin parçası bir Türk kentidir.

*Ayasofya tam 567 yıldır Türk kültürünün bir parçasıdır.

Burası sanki Gâvurların (!) elinde imiş de yarın kurtarıyorlarmış gibi ortalığı birbirine katanlar! Sizi bu din ticareti de kurtaramayacaktır artık. Çünkü bu halka dinci propagandadan başka vereceğiniz bir şey bulunmadığını millet artık görmeye başlamıştır.