Türk milletinin AKP döneminde yaşadığı yıkımlardan birisi de çocuklarımızın uğradığı taciz ve tecavüzün yaygınlaşmasıdır. 20 yıldır “din ve ahlak nutukları” atmalarına karşın, toplumun dinci-ahlakçı şovmenler yüzünden çürüdüğü anlaşılmaktadır. Özellikle de çocuklarımız geniş ve derin bir tehdit ile karşı karşıyadır. Türkiye’deki her 4 tecavüzden birisi çocuklara yöneliktir. Her üç çocuktan birisi de taciz-tecavüz olayları ile karşı karşıya kalmaktadır.

Özellikle yoksul ailelerin çocukları, yobaz tarikatçıların ve dinci dernek ve vakıfların cinsel saldırısı ile karşı karşıyadır. Basına yansıyan çocuklarla ilgili taciz-tecavüz haberleri de bunu pek açık biçimde doğrulamaktadır.

Bu taciz-tecavüz haberlerinin tarikatçı-dinci örgütlerin baskılarıyla internetten temizletildiği de anlaşılmaktadır.

İlkini 2018 yılında yayımladığım taciz-tecavüz listesi”ni, yıllarını da göstererek ve genişleterek veriyorum:

* 2008: Çorum Ensar Vakfı Başkanı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Zekai İşler; vakfa gelen iki kız kardeşten 13 yaşındakine tecavüz, diğerini tacizden tutuklandı ve mahkûm edildi.

2009: Bir anne, 4 yaşındaki çocuğunu, “İmanlı insanlar var!” diye İstanbul Küçüksu’daki bir apartmanın bodrumunda açılan Kuran kursuna verdi. Erkek çocuk, Kuran öğretmeni Rabbani lakaplı Y.Y.’nin tecavüzüne uğradı. Küçük çocuğa tecavüz Adli Tıp raporu ile de doğrulandı.

2009: Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Hacıosmanlar Köyü Camii imamı 54 yaşındaki R.B. hakkında, eskiden Kuran kursu dersi verdiği komşusu 18 yaşındaki E.K.'nin evine giderek cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan R.B., emekliye ayrıldı.

2012: Eğirdir İmam Hatip Lisesi öğretmeni B.S.’nin, Z.E. adlı kız öğrencisiyle yaşadığı porno düzeyindeki ilişki görüntülerini tesadüfen ele geçiren eşi G.S., Eğirdir Cumhuriyet Savcılığı’na kocası hakkında suç duyurusunda bulundu. Öğretmen hakkında soruşturma açıldı.

2013: Bursa’da tarikat şeyhi U. K, onlarca müridinin hem kendilerine hem eşlerine taciz ve tecavüzden 188 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Dergâhına gelenlere Cennet vaat eden tarikat şeyhi, bir ihbar sonucu yakalanmıştı.

2013: Bursa’da bir camide fahri imamlık yapan 41 yaşındaki Vahit K. “bağlantı kurduklarına zorla grup seks yaptırtmak” suçlamasıyla gözaltına alındı.

2013: Afyonkarahisar’da 2 karılı köy imamı Zekeriya A., arabasına aldığı E. A’ya tecavüz etti. Açığa alınan imam hakkında soruşturma başlatıldı.

2014: Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Arapça öğretmeni Yunus D. hakkında, 17 yaşındaki kız öğrencisi Z.C.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı. Tecavüze uğrayan öğrenci, olaydan okul yönetiminin de haberi olduğunu söyledi ve idarecilerin olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi.

2015: 12 yaşındaki öğrenci E. S. Pozantı ilçesi Akçatekir Mahallesinde ikamet ettiği sırada ailesi tarafından mahalle camisinde açılan Kuran Kursuna verildi. E.S. camide temizliğe kaldığı bir günde ailenin güvenilir bildiği Kuran kursu imamı M.D.’nin tecavüzüne uğradı. Tecavüzcü imam tutuksuz yargılandı.

2015: Bartın'ın Ulugeçitambarcı Köyü imamı 52 yaşındaki A.K., camide açılan Yaz Kuran Kursu'na katılan 3 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

*2016: Sinop’un Gerze ilçesindeki dindar gençlik yetiştirmek için kurulduğu söylenen ve AKP ile bağlantılı olduğu bildirilen Gençlik İlim ve Hikmet Derneği Başkanı Rafet Ermiş, kursa gelen 4 erkek çocuğa tecavüzden tutuklandı.

*2016: Artvin-Yusufeli Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran Dersi öğretmeni Rüstem Aydın, 14 yıl boyunca birçok erkek çocuğa tecavüz ettiği için 25 Mart 2016’da tutuklandı. Tecavüzcü öğretmenin, öğrencileri Rize Ensar Vakfı’na götürdüğü de ortaya çıktı.

2016: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Mamak’taki Rasim Özdenören Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan din dersi öğretmeni Mümin Yakup Akan hakkında 3 kız öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla 66 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

2016: Ankara Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran öğretmeni Sefer A.’nın, 11 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunmak, bir öğrenci velisini taciz etmekten 274.5 yıla kadar hapsini istedi.

2016: Van’da bir İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yapan M.S.’nin 4 öğrenciye tacizde bulunduğu ve öğrencilere cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

2016: Yıldızeli ilçesinde evli ve 2 çocuk babası 32 yaşındaki imam İ.A. ilçeye bağlı İğnebey Köyü Camisi’nde kız Kuran kursu açtı. Kuran kursuna gelen 14 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz eden imam, durumun anlaşılması üzerine tutuklandı.

2016: Ordu’nun Altınordu İlçesi’ndeki bir lisede Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan, evli ve bir çocuklu 42 yaşındaki Y. S., okuldaki 4 kız öğrenciye cinsel tacizden tutuklandı.

2016: Ankara’da Akyurt Halk Eğitim Merkezine bağlı Kuran Kursu'nda çalışan Raşit Y. hakkında, 7 yaşındaki bir kız çocuğuna merkezde cinsel istismarda bulunmaktan 36,5 yıl hapis istemi dava açıldı. İddiaya göre Raşit Y., kız çocuğunu sandalyeye iple bağladı ve küçük kıza burada cinsel istismarda bulundu.

2016: Çorum Alaca İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ALİMDER) Başkanı ve Yunus Emre Camii imamı S.A, iki kız öğrenciye tecavüz suçlamasından ailelerin şikâyet etmesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

*2016: Karaman’da Ensar Vakfı ile İmam Hatip Mezunları Derneği’ne ait yurtlarda kalan öğrencilerden 51’ne tecavüz eden kurs öğretmeni Muharrem Büyüktürk, 503 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Türkiye’yi sarsan bu olay için “Bir kereden bir şey olmaz,’’ dedi... AKP’nin önde gelen isimleri Ensar Vakfı’na arka çıktı. Tecavüze uğrayan çocukların ailelerinin, AKP’ye zarar gelmesin diye sustukları öne sürüldü.

* 2016: İstanbul, Pendik’te bir dernekte gönüllü Kuran öğretmenliği yapan 32 yaşındaki O.B., 11 yaşındaki erkek öğrencisi P.E.’ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.

*2016: 2001-2003 arasında Rize Ensar Vakfı başkanlığı, Kızılay Şube başkanlığı gibi görevler yapan Din Kültürü Dersi ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Nuri Gezmiş, 2 erkek çocuğa tecavüzden 2016’da tutuklandı ve 2017’de 24 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

* 2017: Giresun Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu’nda 9 ila 13 yaşlarındaki 9 erkek öğrenciye tecavüz eden Halil İbrahim U., 203 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

* 23 Temmuz 2017 tarihli haber: Ağrı’daki İmam Buhari Yatılı Erkek Kuran Kursu’nda kalan 9 yaşındaki U.P. adlı erkek öğrenci, Kuran hocası olan 17 yaşındaki Y.K.’nin tecavüzüne uğradı. Kuran Kursu yöneticileri bu tecavüzü, “Çocuklar şakalaşmış!” diyerek kapatmaya çalıştılar. Tecavüze uğrayan çocuk, ifadesinde, “Gidecek başka yerim yoktu!” diye ağladı.

* 2017: İzmir Dikili’deki Süleymancılar’ın Kuran kursu yurdunda kalan 9 erkek öğrenci, din eğitmeni Ömer Faruk Ergen’in cinsel tacizine uğradı. Tecavüzcü tarikat elemanı, erkek öğrencisi ile onun isteğiyle birlikte olduğunu söyledi. Tarikatçı kurs yönetiminin gizlemeye çalıştığı olay ortaya çıkınca tecavüzcü din öğretmeni tutuklandı.

2017: Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki Mescit cami imamı 46 yaşındaki M.F., camide açılan Kuran Kursuna giden öğrencisi 11 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

2018: Samsun’un Alaçam ilçesinde 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 36 yaşındaki Kuran kursu hocası Hasan Arslan, 81 yıl hapis cezasına çaptırıldı.

2018: Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’ndeki İhlas Camii imamı Y. Ö., Kuran kursuna gelen kız çocuklarına tacizde bulunduğu için tutuklandı.

*2018: İstanbul Bahçelievler’deki yatılı Kuran kursunda hizmetli olarak görev yapan 55 yaşındaki İlhan İ.’nin, 9 yaşındaki hafızlık öğrencisi E.D.G.'yi defalarca taciz ettiği ortaya çıktı. Tacizcinin, çocuğu, “Bunları söylersen hafız olamazsın!” diye tehdit ettiği anlaşıldı.

2019: İstanbul Fatih Atatürk İmam Hatip İlköğretim Okulu’nda Kuran kursu hocalığı yapan Seyfettin Tekin, erkek öğrencisine yıllarca tecavüz etti. Çocuğun makatındaki kanamayla ortaya çıkan olay sonunda tutuklanan Kuran öğretmenine 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Tekin'in cezasında iyi hali indirimi uygulandı.

* 2019: İstanbul Bağcılar’da tarikatçıların işlettiği Kuran kursunda 16 yaşındaki R. U., kurs sorumlusu L.Ö.’nün cinsel tacizine uğradı. Çocuğun ailesi L. Ö.’den şikayetçi oldu. Çocuğun ablası "Kimse bize sahip çıkmadı. Aman basın duymasın deyip, üstünü kapatmaya çalıştılar." dedi.

2020: Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Aladüz Köyü imamı, 9 yaşındaki İ.B. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Gevaş Sulh Ceza Hakimliği, T.B. isimli 36 yaşındaki imamı çocuğun basit istismarı suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

2020: Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bulunan Bedir Efendi Hafızlık Kuran Kursu’nda iki erkek çocuğun başka çocukların cinsel istismarına uğradıkları ve olaya ilişkin 2019 yılında dava açıldığı ortaya çıktı. Cinsel istismarla ilgili olarak Kuran kursu yetkililerinin herhangi bir işlem yapmadığı iddia edildi.

* 2021: Erzurum’da Diyanet İşlerine bağlı merkez Palandöken İlçesi’ndeki Hacı Bahattin Evgi yatılı erkek Kuran kursunda yaşları 10 ile 11 yaşlarında olan 7 çocuk tecavüze uğradı. Erzurum Valisi Okay Memiş de olayı doğruladı ve zanlının yakalandığını açıkladı.

* 2021: Siirt Müftülüğü’ne bağlı olan Tillo yatılı Kuran kursunda 15 yaşındaki çocuğa aylarca tecavüz eden D. M. tutuklandı.   Tecavüzcü D.M.’nin Siirt Müftülüğü personeli sıfatıyla Kuran Kursu’nda öğreticilik yaptığı ve Molla Burhaneddin Mücahidi’nin oğlu olduğu açıklandı. Olayın meydana geldiği Kuran kursu sanığın babasına bağlı olarak çalışıyordu. Çocuğun uğradığı sistematik tecavüz, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda da ortaya konuldu. Mahkeme çıkartılan sanık tahliye edildi. Bu tahliyede D. M.’nin ailesinin hükümetle yakın ilişkisinin etkisi olduğu iddia edildi. 

* 2021: Ruhullah Çelik, Kahramanmaraş İl Müftülüğü’nün “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında Nakşibendi tarikatının elindeki Arınç Kuran Kursu’nda çalışmaya başladı. Kursta 2017’de temizlik görevlisiyken 2019’da hoca yapıldı. Bu arada Kuran kursunda yatılı kalan erkek çocukları istismar etti. 11 yaşındaki B.T., 15 Şubat 2020’de babasını arayarak, yatılı kaldığı kurstaki hocası Ruhullah Çelik’in kendisine uzun süredir cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Soruşturma sonucunda başka çocukların da istismara uğradığı ortaya çıktı. Ne gariptir ki temizlikçi olarak işe aldığı bu kişiyi Diyanet İşleri Başkanlığı daha sonra imam hatip olarak Antalya’da görevlendirildi.

2021: İzmir Karabağlar'da bulunan ortaokulunun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Çetin O., okuldaki 6 kız öğrenciye sözlü ve fiziki cinsel tacizde bulundu. Hakkında 15 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

2021: İstanbul Sarıyer'de bulunan Tarabya Hz. Ebubekir Camii Yatılı Kuran Kursu’nda belletmen olan Fatih Öztürk, yaşları 11 ila 13 arasında değişen 4 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunarak 33 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2021: 2012 yılında 12 yaşında olan ve Tarsus’ta yaşayan E. S., yaz tatilinde Adana'nın Pozantı ilçesi Akçatekir Mahallesi'ndeki camide Kuran kursuna gitti. Kursta temizlik de yaptığı için imam Mehmet D, onu malzeme almak üzere depoya gönderdi. Sonra çocuğun peşinden gelip ona tecavüz etti. Olayın ortaya çıkması üzerine Kuran hocası yargılanıp 27 yıl hapse çarptırıldı.

2021: Uşak'ın Karahallı ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 15 kız öğrenci, AKP’ye yakın Eğitim Bir-Sen üyesi öğretmen R.C.'nin kendilerine elle ve SMS ile tacizde bulunduğunu iddia ettiler. Tacizci öğretmen başka bir okula gönderilirken, olayın ört bas edilmek istendiği iddia edildi.

2021: Fatsa’da lisede görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni C.Y., lise son sınıfta okuyan erkek öğrencisine cinsel tacizde bulundu. C.Y.’nin taciz ısrarını sürdürmesi üzerine, öğrenci durumu ailesine anlattı. Olayın ortaya çıkması üzerine tecavüzcü din dersi öğretmeni tutuklandı.

SAKLAMAK İSTİYORLAR
İşin acı yönü şu ki bu rezalet patladığı zaman, mahkemeler hemen yayın yasağı getirmektedirler. AKP iktidarı döneminde patlayan taciz-tecavüz olaylarını saklamaya yönelik olduğu düşünülen yasaklardan bazıları şöyle:

* 2014: Trabzon Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Arapça öğretmeni Y.D., 17 yaşındaki kız öğrencisine defalarca tecavüz etti, sonra da “Muta nikâhı yapayım,” dedi. İmam Hatip Lisesi yöneticileri olayı örtbas etmek için kıza baskı yaptılar. Olaya “gizlilik” gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2014: Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu’nda, 8 kız öğrenci taciz edildi. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2015: Afyon Otpazarı Camisi’nde imamlık yapan Muhammet Emin Ç, Kuran kursuna gelen 7 ve 9 yaşlarındaki iki öğrenciyi taciz etti. Kuran dersi öğretmeni tutuklandı. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2015: Bartın’da Ulugeçitambarcı köyü cami odasında açılan Kuran kursunda imam, “Kuran kursundaki çocuklara cinsel istismar” suçlamasıyla tutuklandı. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

*2016: Başkent Ankara Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kuran dersi öğretmeni Sefer A., 15 yaşından küçük 12 kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu. Kuran öğretmeni için 274 yıla kadar hapis cezası istenirken olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

2016: Düzce’de köyde imamlık yapan H.A., köyde evine bırakmak için aracına aldığı kıza yolda cinsel istismarda bulundu. Bunu araç kamerası ile kaydeden H.A., daha sonra görüntüleri flaş belleğe aktardı. Köyden bir kişinin tesadüfen eline geçirdiği flaş bellekteki görüntüyü izlemesiyle olayın ortaya çıkması üzerine imam H.A., tutuklandı. Tecavüze gizlilik gerekçesiyle yayın yasağı getirildi.

* 2016: Bitlis’in Tatvan ilçesi İmam Hatip Lisesi’nde din dersi öğretmenliği yapan Alper Tarık P. isimli bir öğretmen, 16 yaşındaki öğrencisi K.K.’ye cinsel istismarda bulunurken yakalandı. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2016: Adıyaman Gerger İmam Hatip Lisesi’nde 30 öğrenci tecavüze uğradı. Çocukların makatlarındaki yırtık, doktor raporları ile tespit edildi. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* Konya İhsan Dede İmam Hatip Ortaokulu’nda 8 kız öğrenci cinsel tacize uğradı. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2017: Antep’te Şahinbey Camisi’ne bağlı Kuran kursunda 60 yaşındaki temizlik görevlisi Süleyman Ş.’nin bir yıl boyunca yaşları 6 ila 11 arasında değişen 6 çocuğa kursun tuvaletinde tecavüz ettiği belirlendi. Kuran kursundaki olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

* 2017: Konya’da yatılı bir Kuran kursunda belletmenlik yapan 5 kişinin, yaşları 11-12 arasında değişen 3 çocuğa tecavüz ettiği belirlendi. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

2017: Anne ve babası ayrıldığı için Beypazarı’nda halasının yanında yaşamaya başlayan küçük çocuğu, halası G.Ç., ilçede bulunan yatılı Kuran kursuna verdi. Olay tarihi 2013 yılında 11 yaşındaki çocuk, Kuran kursu öğretmeni Ali K.’nın cinsel tecavüzüne uğradı. Aylarca süren istismarı duyanlar durumu yurt müdürü Asalettin A.’ya iletti. Müdür Asalettin A., “Kurban kestik, olay kapandı” yanıtını verdi. Olaya gizlilik gerekçesiyle yayın yasağı getirildi.

* 2018 Konya Ereğli İmam Hatip Lisesi Müdürü üç çocuk babası A.D., kız öğrencisiyle ilişkiye girdi. Olaya “gizlilik’’ gerekçesi ile yayın yasağı getirildi.

TECAVÜZÜ DİNLE ÖRTÜYORLAR
Tarikatçı örgütlerin elebaşıları tecavüz ve tacizlerini din perdesi ile örtmeye ve yasalardan böylece kurtulmaya çalışıyorlar. Bunlardan birisi de 31 Temmuz 2018 tarihli aşağıdaki haberde görülüyor:

Konya'daki Halidi zihniyetli Faruki tarikatının şeyhi olan Süleyman Işık, erkek çocuklara tecavüzden tutuklandı.

65 yaşındaki Süleyman Işık’ın tecavüz ettiği 26 yaşındaki Y.A., 18 yaşındayken grubun sohbetlerine katılmaya başladığını belirterek dini duygularının suiistimal edilerek cinsel istismara uğradığını anlattı. 27 yaşındaki M.T. de, “Kısa sürede sohbetlerinden etkilenerek devam kararı aldım. Bana cinsel tacizde bulundu. Önce direndim ama gruptakilerden ona itaat etmeyenlerin başına birçok kötü olay geldiğini duydum, sonra şeyhe direnmedim,” diye konuştu.

15 yaşındayken Süleyman Işık'ın cinsel istismarına maruz kalan R.T. ise “Yaptıklarının 'rahmani bir durum' olduğunu ve dini mertebemin artacağını söyledi. Korktum kimseye bir şey söylemedim” dedi.

Polisin Süleyman Işık'ın dükkânında yaptığı aramalarda ise birçok pornografik içerikli resim ve video kayıtları bulundu.

*Tarikatların tecavüz alanlarına çevrildiğini, sahte şeyhlerin tecavüzlerini din adamı/Allah adamı havalarında gizlediklerini 2020’da yaşanan başka bir olayda izledik. Sakarya’daki tarikat evinde hizmetçilik yapan ailenin 12 yaşındaki kızına tecavüz eden Uşşakî tarikatı elebaşısı olup, Fatih Nurullah takma adını kullanan Eyyup Fatih Şağban, bu rezaletini kutsamak için “Allah dostlarının hatalarında bile hayır vardır,” diyebilmiştir. Bu kişinin AKP protokolünde en üst düzeyde yer almış olması, bu olay ile birleştirilince, tecavüzcülüğün resmi bir kalkan edindiği bile söylenebilir. “Hele bir İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız!” diye sarık-cübbe-din propagandası yaparak tecavüz ve vurgunlarını gizleyen bu tarikat elebaşısı, AKP iktidarlarının yarattığı iklimden yararlanarak çevresini genişletmişti.

Din tüccarı bu Cehennemliklerin hedeflerinde de özellikle yoksul kesimin sahipsiz çocukları vardır.

Bunlar, azgın cinsel iştihalarını, İslam dinine dayayarak normal ve hatta Allah emri gibi göstermektedirler. İslam’a hizmet yalanı altında “6 yaşındaki kız çocuğu 60 yaşındaki erkekle evlenebilir!” diye fetva verebilmektedirler. Diyanet İşleri Başkanlığı da “Babasının, öz kızına şehvet duyması”ndan söz eden fetvaları ile bu sapkın ortama destek vermektedir.

AKP iktidarları, Kuran kurslarını, imam hatip okullarını ve yurtlarını, çıkarcı tarikat örgütlerini yaygınlaştırarak ve şiddetle teşvik ederek buralara giden çocuklarımızı tehlikeye atmıştır. Taciz ve tecavüze uğrayan çocuklarımızın vebali, sapkın tarikatçı-dernekçi-vakıfçı takımına siyasal, sosyal, parasal ortam hazırlayan AKP yönetiminin boynundadır. Bu iktidarını korumak uğruna her türlü ödünü veren yönetim gitmeden çocuklarımızın namusunu korumak çok zordur.