TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin geçmiş dönemlere ilişkin şampiyonluk talebiyle ilgili yaptığı başvurunun reddedildiği şeklinde çıkan iddiaları “Bu konuda henüz verilmiş bir kararımız yok. En yakın zamanda açıklayacağız” dedi.

Sosyal medyada ‘Fenerbahçe’nin geçmiş yıllardaki Türkiye birinciliklerinin; şampiyonluk olarak tescil edilmesi için TFF’ye yaptığı başvurunun reddedildiği’ iddiaları ortaya atılmıştı.

Konuyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir’den açıklama geldi. Akşam’a konuşan Özdemir, “Bu konuda henüz verilmiş bir kararımız yok. En yakın zamanda açıklayacağız. Ama şu an öyle bir karar yok” dedi.

Özdemir, Trabzonspor’un Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu’nun seçimle gelmesine yönelik FIFA’ya yaptığı başvuru hakkında da konuştu. Trabzonspor’un talebinin FIFA tarafından kabul edildiğine dair kendilerine bir yazı gelmediği’ bilgisini veren Özdemir, “Ne bize FIFA bu konuda bir görüş sordu, ne de bir talepte bulundu. ‘FIFA kurulların seçimi için TFF’ye yazı gönderdi’ bilgisi doğru değil. Hayır, yok böyle bir şey” ifadesini kullandı.