Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Hedefimiz gruptan çıkmak" diyen Sergen Yalçın, “Zor bir organizasyonun içindeyiz. Takım olarak iyi bir uyum içerisinde olduğumuzu ve böyle bir organizasyonda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Ümidimiz var, heyecanlıyız. Umarım skorlar istediğimiz, umduğumuz gibi olur. Böyle bir organizasyonda kupa kazanmak çok zor. Gerçekçi olmak lazım. Takım bütçelerine bakınca bunu görüyoruz. Gruptaki bütçesi en düşük takım biziz. Ancak bütçe de elbette bir yere kadar, sahadaki arzu, teknik taktik disiplini sağlarsanız başarı elde edersiniz. Rakibe göre oyun planları, oyuncu seçimleri değişebilir ancak biz elimizden geldiğince kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oyunun nasıl gelişeceği, tempoyu kestirmek biraz zor” ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALIYA MAÇI TV8'E AL ÇAĞRISI
Takımda sakatlıkları bulunan isimlere dair de bilgiler veren Yalçın “Alex'in sakatlığı çok uzun sürmez ama Vida'nın sürebilir. Umut da yakında döner, onlar dışında sakatlarımız yok. N'Sakala'nın hiçbir sağlık sorunu kalmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum. İnşallah İstanbul'un üç büyük camiası bu sene ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak” dedi.

Yalçın, maçın yayıncısı Exxen platformunun patronu Acun Ilıcalı’ya da çağrıda bulundu. Ilıcalı’ya maçı TV 8’e alması için seslenen Yalçın, “Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. EXXEN, tüm halka maçı açabilir bence. Sosyal medyada insanların maçı izlemek istediğini gördüm. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Açsın kanalı, bütün halk izlesin maçı. En azından bir seferlik böyle bir şey yapılabilir” şeklinde konuştu.