AKP'li futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen beklenen açıklamaları NTV'de yaptı. Rıdvan Dilmen, FETÖ ve futbol ilişkisi hakkında yaptığı açıklamaların ardından "İbrahim ve ekibi, bütün izleyicilerden rica ediyorum. Haklarınızı helal edin, bugün onları kendime ayırdım ama anlattıklarım gerçektir. Yarın adliyeye çağırırlarsa giderim. Boynumuz adaletten incedir. İzleyiciler hakkımızı helal etsin" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ - Rıdvan Dilmen isim verdi, savcılardan 'Temiz Eller' operasyonu istedi

"Allah’ıma şükürler olsun eleştirebilir insan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınım olmasından gurur duyarım" diyen Dilmen, "Yıllardır bu işi yapıyorum ben. Niye insanları yakayım ki, ama ben gururumla yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’na binlerce kişi hakaret etmedi mi" diye sordu.

"Ya bir şey söyleyeyim mi, sizin gibi mikroplar kazanacağına devlete çağrım var. Berat bey, Süleyman Soylu kimliklerimize, haberlerimize girin. Ne varsa ortaya çıksın" diyen Dlimen şöyle devam etti:

İbrahim ve ekibi, bütün izleyicilerden rica ediyorum. Haklarınızı helal edin, bugün onları kendime ayırdım ama anlattıklarım gerçektir. Yarın adliyeye çağırırlarsa giderim. Boynumuz adaletten incedir. İzleyiciler hakkımızı helal etsin.