Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısında Ali Koç'a yaptığı tarihi basketbol şubesi teklifine Zeljko Obradovic'ten cevap geldi.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısında Ali Koç'a yaptığı tarihi basketbol şubesi teklifine Zeljko Obradovic'ten cevap gecikmedi.

Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'de basketbol şubesinin şirketleşmesi halinde başına geçmek istediğini ve ilk iş olarak efsane koç Zeljko Obradovic ile anlaşmaya varabileceğini ifade etmişti.

Bu tarihi teklifin ardından basın toplantısında Aziz Yıldırım'ın yanında bulunan yöneticilerle görüşen Ertuğrul Özkök, aldığı yanıtı paylaştı. İşte Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısında yer alan Obradovic'in Fenerbahçe yanıtı... Ertuğrul Özkök'ün yazısı şu şekilde:

Yıldırım, “Obradovic’i getiririm” dedi. Peki Obradovic bunu biliyor muydu? Büyük koç, Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Barcelona’ya falan gider diye düşünüyordum. Ama nedense basketbola başladığı Partizan’la anlaştı. Bu beni şaşırtmıştı açıkçası. Bunu “Mustafa Denizli’nin futbola başladığı Altay’a teknik direktör olması gibi duygusal bir nedene bağlamıştım. Dün basın toplantısından sonra yanında bulunan yöneticilerle konuştum. Onlara “Koç biliyor muydu, yoksa bir tahmin mi” diye sordum. Yıldırım önceki gün Obradovic’le telefonda konuşmuş. “Koç gelir misin” deyince, aldığı cevap şu olmuş: 'Seninle cehenneme bile gelirim başkan.'