Fenerbahçe’de uzun zamandır kadro dışı kalan Mesut Özil hakkında konuşan menajeri Erkut Söğüt, oyuncunun geleceği dair önemli açıklamalar yaptı.

‘FUTBOLU BIRAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’
Milliyet’ten Hakan Kurt’un haberine göre, Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, Telegraph’a konuştu. Sarı-lacivertlilerdeki geleceği merak konusu olan Mesut Özil’le ilgili transfer sorusunu cevaplayan Erkut Söğüt, “Ben şu aşamada Mesut Özil’in Fenerbahçe’den başka bir takımda oynayacağını düşünmüyorum. Eğer yollar ayrılmak zorunda kalırsa futbolu bırakacağını düşünüyorum. Başka kulüpte oynamaz” dedi.

33 yaşındaki oyuncunun futbolu bıraktıktan sonra e-spora yöneleceğini belirten Erkut Söğüt, “Mesut Özil futbol kariyerini bitirdiğinde muhtemelen e-spor oyuncusu olacak. Fortnite’ta çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?
Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılmasıyla başlayan ‘Mesut Özil krizi’ alevlenmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un talimatıyla yönetim, Mesut ile yolları ayırmak istemişti. Özil’in menajeri Erkut Sögüt ise “Mesut Özil 2 sene daha Fenerbahçe’de top oynayacak” demişti.