Beyaz Futbol adlı programda açıklamalarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Mesut Özil'i çok sevdiğini ve yıldız oyuncunun hayat hikayesini anlattığı kitabını okuduğunu söyledi.

Kütahyalı, Fenerbahçe'nin uzun zamandır gündeminde olan yıldız futbolcuya yönelik "Kitabını aldım okudum, çok beğendim, çok duygulandım. Mesut çok cesur bir futbolcu. Almanya'da yaşadığı haksızlıklar ortada." ifadelerini kullandı.

Kütahyalı, "Kusura bakma Mesut, Fenerbahçe'ye geliyorsan Allah müstahakını versin senin. Daha ne alacak Fenerbahçe? Gel ama Falcao gibi gel. Duruşunla tribünde otur. Falcao gibi izle, canımsın. Eskisi gibi çok iyi oynarsan, ben de derim ki: Allah müstahakını versin senin" dedi.

"GALATASARAYLILAR, KENDİNİZE GELİN"
Kütahyalı, Fenerbahçe'nin 2008 yılındaki kadrosuna gönderme yaparak, "Endişe duyuyorum. Fenerbahçe 2008 yılındaki efsane kadrosunun aynısını oluşturmaya doğru gidiyor. Galatasaraylılar kendinize gelin. Mustafa Cengiz, bunlar 2008 kadrosunu getiriyorlar, tehlikeli. Ben endişe ediyorum." ifadeleriyle Galatasaray'a uyarıda bulundu.