Toplumsal İstanbul

Türkiye’yi temsil eden sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarına göre verilen Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Sporun Enleri’ ödüllerinde kazananlar açıklandı. İstanbul Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri’ organizasyonunda ödül alanlar, yapılan basın toplantısıyla açıklandı.

Pandemi nedeniyle bu yıl organize edilmeyen törenden dolayı Cumhur Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Bülent Çavuş Jüri Özel Ödülünü bugün Bakırköy Belediyesi'nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'ndeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında Jüri Başkanı Bakırköy Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Sait Babaoğlu’ndan teslim aldı.

Gazeteci Bülent Çavuş "Geleneksel olarak Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından yapılan ‘Sporun Enleri’ isimli faaliyette Cumhur Haber'i temsilen şahsıma ‘Jüri Özel Ödülü’nü layık görülmüş. Spor ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Beni bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerine ve Sayın Bakırköy Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Sait Babaoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Jüri Başkanı Sait Babaoğlu ise yaptığı açıklamada geçen yıl güzel bir ödül töreni düzenlediklerini hatırlatarak, "Bu sene de ondan daha güzelini düzenlemeyi planladık ama sizler de takdir edersiniz ki insanlık olarak çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Bu yıl bunun devamını bu şekilde yapmayı planladık. Bu süreçte jüri üyelerimiz büyük bir hassasiyet gösterdiler. Umarım temelde de amaçlamış olduğumuz gibi bu ödüller Türk sporunu, şampiyon olacak gençleri motive eder; başarılı olan spor adamlarının, sporcularımızın da bu başarısına ışık tutmuş oluruz" diye konuştu.

Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından organize edilen ‘Sporun Enleri’ ödül töreninde Yılın Spor İnsanı Ödülü: Mehmet Muharrem Kasapoğlu (Gençlik ve Spor Bakanı), Lütfü Savaş (Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı) Yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülü: Mustafa Cengiz (Galatasaray), Ali Koç (Fenerbahçe), Ahmet Nur Çebi (Beşiktaş)Yılın en iyi futbolcusu: Yusuf Yazıcı Yılın en iyi futbol takımı: Medipol Başakşehir Yılın en iyi spor kulübü: İstanbul Büyükşehir Belediyespor ödüle layık görüldü.