Milli oyuncu Ebrar Karakurt sevgilisiyle fotoğrafını paylaşınca tarikatların hedefi haline geldi. Karakurt'a Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yanı sıra takım arkadaşları ve çok sayıda yurttaş sahip çıktı.

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, cinsel kimliği nedeniyle A Milli Voleybol Takımı'nın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt'u hedef gösterdi.

Cübbeli Ahmet sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda "İşittiğime göre milli takımda oynayan bir voleybolcu lezbiyenliğini teşhir etmiş ve eli klavye tutan birçok kimse bunu müdâfea etmiş, bunca belâ yetmemiş olacak ki artık toplumdaki bazı kimseler yıkıcı bir umûmi belaya davetiye çıkarır hale gelmiş" dedi.  

Cübbeli Ahmet'in bu paylaşımına tepkiler yağarken Ebrar Karakurt'a destek mesajları yağdı.

MİLLİ TAKIM SORUMLUSU SAHİP ÇIKTI
Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, voleybolmagazin.com'a yaptığı açıklamada, "Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli ve istikbal vaadeden oyuncularından biridir. Sahada cesur, yürekli ve savaşçı ruhu ile oynayan ülkesini ve bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için terinin son damlasına kadar akıtan savaşçı sporcudur. Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafı güzafdır" dedi.

İşte o desteklerden bazıları:

Oyuncu Doğa Rutkay: Sporunla, başarılarınla, hayallerinle, hedeflerinle, azminle, yeteneğinle  gururumuzsun Ebrar!

Şarkıcı Gökhan Özoğuz: Herkes kendi gerçekliğiyle, Kimi gizli, kimi ayan beyan, Doğrudur Sen Nasıl hissediyorsan, Kimseyi ama Kimseyi umursamadan yola devam.

Şarkıcı Demet Akalın: Kendinden başka kimseyi ilgilendirmez özel hayatı. Nokta.

Şarkıcı Aynur Aydın: Aşkın cinsiyeti yoktur. Buna karışmak yargılamak kimsenin haddide değildir. banane, sanane, sizene!!

Oyuncu Emre Karayel: Seviyoruz seni kardeşim. #EbrarKarakurt