Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray, hazırlık maçında teknik direktörlüğünü Gheorghe Hagi'nin yaptığı Forul Constanta ile karşılaştı. Oynanan hazırlık karşılaşmasında kadro dışı bırakılan Marcao ilk 11'de yer aldı.

Maça Fatih Öztürk, Sacha Boey, Ömer Bayram, Marcao, Işık Kaan, Aytaç Kara, Berkan Kutlu, Morutan, Emre Kılınç, Ryan Babel ve Mbaye Diagne 11’iyle başlayan sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Farul Constanta'ya 3-1 yenildi. 

Maçta ilk yarıyı Nooijer'in kendi kalesine attığı golle 1-0 önde kapatan Galatasaray, maçın son bölümünde 84, 87 ve 90+3'te yediği gollerle rakibine mağlup oldu.

Rakip takımın gollerini Betancor, Fernandes ve Ganea kaydetti.

Karşılaşmanın ardından GSTV'ye konuşan Hagi şunları söyledi:

İyi bir maç oldu. Her iki takım için de güzel bir idman oldu. Yolun başındayız, yeni bir takım yapıyoruz. Tecrübe kazanıyoruz. Daha çok çalışmamız lazım. Çok gencimiz var, 10 tanesi milli takımlarda. Romanya'nın en iyi akademisine sahibiz, gurur duyuyoruz.

"Morutan çok yetenekli, önü açık. Buraya adapte olması lazım. Biraz sabır lazım. Cicaldau da iyi oyuncu, kendilerini iki haftada gösterdiler. Bu formayı hak ettiklerini gösterdiler.

1996-2001 yılları arasında Galatasaray'da futbol oynayan Hagi'nin yönettiği Farul Constanta, Romanya Ligi'nde 5. sırada bulunuyor.