Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol AŞ Genel Müdürü olarak görev yapan Ceyhun Kazancı'nın sportif direktörlüğe getirildiğini ve Önder Karaveli'nin de Beşiktaş Teknik Direktörü olduğunu açıkladı.

Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

Ceyhun Kazancı sportif direktörümüz oldu. Kendisine çok güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz.

Önder Karaveli teknik direktörümüzdür... Günlerdir Beşiktaş'ın hocası Önder Karaveli diyorum ama sürekli, 'Beşiktaş'ın hocası kim olacak?' şeklinde soru soruyorlar. Bu sorulara artık bir son verin, rica ediyorum. Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir.

Beşiktaş artık altyapıya önem veren, özkaynaklarıyla beslenen bir projeyi başlatmıştır. Hocamızla beraber başlattık bunu. Mehmet Ekşi Hocamızla bunu ifade ettik. Rize'de çıkan 9 çocuğumuzun yanında 9 tane daha geride onlar kadar iyi çocuğumuz olduğunu söylüyorum. Hocam da teyit edecektir. Bu projenin meyve vermeye başladığını, Beşiktaş'ın ekonomik olarak bu meyvelerden fayda sağlayacaktır. Rize maçında bunu ispatladık. Daha da iyi olacağız.

Önder Karaveli büyük projenin parçası olacaktır. Bu proje özkaynak, altyapı, Beşiktaş'ın ekonomik anlamda düzeleceği tarzda futbolcu yetiştirmek, üretmek olacağı, birinci önceliğimizin bu olduğu, ektiğimizi meyveleri topladığımızı müjdelemek istiyorum.