Toplumsal Haber Merkezi

Türkiye’ye dönüş hazırlığı yaptığı bilinen ve kurucusu olduğu Genç Parti vasıtasıyla siyasete gireceği öne sürülen Cem Uzan, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımlarla dikkat çekti.

Muhalefeti bölme amacıyla anlaşmalı olarak dönüş yapacağı iddia edilen Uzan, yurt dışına kaçmasına sebep olduklarını söylediği kişilerin fotoğraflarını paylaştı.

Uzan’ın paylaşımlarından biri de CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile AKP’den ayrılarak parti kurmak üzere olan eski Bakan Ali Babacan oldu.

Uzan, twitter hesabından bu iki ismin de fotoğraflarını koyarak “Uzan Ailesi’ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan – Abdüllatif Şener” diye yazdı.

ABDÜLLATİF ŞENER'DEN YANIT
CHP'li Şener ise, Uzan'a dikkat çeken bir yanıt verdi. Twitter hesabından bir açıklama yapak Şener, "Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler’i görmezden geliyor" dedi. Abdüllatif Şener, "Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" ifadelerini kullandı.