Buz Lazer etkili, kalıcı ve ağrısız lazer epilasyon arayanlar için son yılların en popüler seçimi olarak karşımıza çıkıyor. İstanbul Lazer Epilasyon merkezleri arasında seçim yaparken de en çok Buz Lazer tercih edildiğini görüyoruz. Lazer Epilasyon İstanbul ilimizde yoğun olarak uygulanan bir prosedür. Yılın büyük bölümü güneşli olan İstanbul’de yaz aylarında da güvenle uygulanabilen Buz Lazer yoğun ilgi görüyor.

BUZ LAZER YAZIN DA GÜVENLE UYGULANIYOR
Buz Lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium olmak üzere iki modele sahip. FDA onayına sahip Buz Lazer seksenden fazla ülkede uzun zamandır kullanılıyor, hakkında birçok klinik çalışma mevcut.

Patentli teknolojilere sahip Buz Lazer yenilikçi bir sistem. Geleneksel lazer epilasyondan yöntemlerin farklı uygulanıyor. Tek tek lazer atımı yerine tedavi başlığı geniş bir alanda masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Buz Lazer sisteminin patentli bu uygulama tekniği SHR (Super Hair Removal) olarak adlandırılıyor. Bu yöntemde kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. Kıl kökünü tahrip edecek güçte lazer enerjisi aşamalı olarak iletildiği için ağrı hissedilmiyor. Tekli lazer atışlarındaki gibi yoğun ısı hissedilmemesi uygulamanın ağrısız olmasında önemli rol oynuyor. Kademeli ısıtma yöntemi aynı zamanda çevre dokuların, cilt yüzeyinin korunmasını da sağlıyor. Böylece cilt yanığı riski minimuma iniyor ve bronz tenlerde de güvenli lazer epilasyon yapılabiliyor. Cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer ile yaz aylarında epilasyon yaptırmak büyük avantaj sağlıyor. Güneşlendikten sonra Buz Lazer yaptırmak için sadece 1 hafta beklemek yeterli oluyor. Bu avantaj yaz/kış esmer tenli kişilerde de ağrısız, yan etkisiz epilasyonu mümkün kılıyor.

Yukarıda bahsettiğimiz SHR uygulama tekniği Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasında önemli bir teknoloji. Bunun yanı sıra Buz Lazer gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. ICE Teknolojisi ile cilt uygulama esnasında -3 dereceye kadar soğutuluyor. Tedavi başlığı cilde değer değmez buz gibi serinlik hissediliyor ve bu serinlik tüm seans boyunca sürüyor. Hem buz gibi serin bir hisle uygulamanın konforu artıyor hem de ağrı hissedilmiyor.

Ice Teknoloji de cilt yüzeyini korumada oldukça etkili. Esmer ve bronz tenli kişiler için ağrısız, yan etkisiz lazer epilasyon yaptırmak oldukça avantajlı bir durum. Cilt yanığı, leke riski ve özellikle yüz bölgesinde leke riski olmadan lazer epilasyon imkanı sunan Buz Lazer, günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

ERKEKLER LAZER EPİLASYONUNDA BUZ LAZER KONFORU
Ağrısız olması ile lazer epilasyon dünyasına yeni bir soluk kazandıran Buz Lazer erkekler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Birçok erkek etkili ve ağrısız lazer epilasyon sunan Buz Lazer ile istenmeyen tüylerine veda ediyor. Buz Lazer geniş tedavi başlığı sayesinde oldukça hızlı bir uygulama. Sırt, göbek gibi geniş alanlarda hızlı bir lazer epilasyon sunması da tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor.

Erkeklerde sakal üzeri şekillendirmek için özel bir yüz ucu kullanılıyor. Buz Lazer’in tedavi başlığına takılan bu uç, sakal üzerinde hassas ve muntazam bir uygulama yapılabilmesini sağlıyor. Kaş ortası, kaş üzeri, burun ve kulak içindeki istenmeyen tüyler için de bu uçtan yararlanılıyor.

Sahip olduğu patentli teknolojilerle yüksek hasta konforu sunan Buz Lazer, ortalama 8 seans öneriliyor. Ülkemizdeki tüm Buz Lazer kliniklerine www.buzlazer.com web sitesinden ulaşmak mümkün.

Kadıköy Lazer EpilasyonBağdat Caddesi Lazer Epilasyon

Tüm Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.