Türkiye’nin sosyal ve siyasal yapısını değiştirerek burayı sözde bir İslam devleti yapmaya çalışanlar, en fazla Milli Eğitim Bakanlığı’nı kullanıyorlar.

Düşünün ki bu örgüt, şu yaşadığımız tehlikeli salgın hastalığı döneminde bile kendi ideolojisini yaymak için uğraşıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) televizyon aracılığı ile başlattığı eğitimin ilk gününde bunu çok açık gördük.

Bu eğitime, milletin çocuklarına enerji, birlik, yüksek ülküler aşılayacak marşla başlamak gerekirken, tarikatçıların okuduğu “Sordum sarı çiğdeme!” diyen bilindik ilahi ile açtılar yayını.

Yetmedi… Cumhuriyet rejimini kötülemek için en uç örnek olan Adnan Menderes’in idam sahnesini çizgi film halinde hazırlayıp yayımladılar. İlk günde yeni yetişen kuşakları zehirlemek için.

Yetmedi… Kılıçla idam görüntülerini yayımladılar. Sanki karşımızda Suriye’de kelle kesen IŞİD’liler vardı…

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gelen kamuoyu tepkisi üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve üzüntülerini belirtti.

Biz Sayın Bakan’ın bu tavrı destekleyebileceğini düşünmüyoruz. Lakin, söz konusu görüntüler; Milli Eğitim’in bu cihatçı, tekfirci, ilkel mezhepçi örgüt tarafından kuşatıldığını gösteriyor…

HALİDİ TARİKAT MİLİTANLARI
Sözünü ettiğim ve IŞİD zihniyetli dediğim bu elemanlar, MEB’e Suriye’den gelmedi. Ama o havada bu ülkede yetiştirildiler. Yetiştirildikleri yerler ise Halidi tarikatının kolları olan örgütler… İskenderpaşa, İsmailağa, Erenköy, Süleymancı, Işıkçı ve Menzilci gibi örgütler.

Bunlara ek olarak vakıf yahut dernek görüntüsü altında kurulan AKP destekli örgütler de aynı kafada elemanlar yetiştirerek devlet kurumlarına yerleştiriyor. Bütün bakanlıklarda bu tarikat ve vakıf örgütlenmelerine özel kadrolar ayrılmış bulunuyor. Sınavlarda en yüksek puan alan sıradan gençler elenerek bunların yerine işte bu IŞİD kafalılar dolduruluyor.

Bunların örgütlenmelerini ve zihniyetlerini “TARİKAT KUŞATMASINDAKİ TÜRKİYE/ Halidi Cehennemi” adlı kitabımda pek ayrıntılı olarak gösterdim. Orada, bu yıkıcı cihatçı örgütlenmelerin Milli Eğitim’i kuşatıp kullandıklarını da örnekleriyle gösterdim.

Görüyorsunuz: Bunların insanlığı yoktur. Hepsi de Amerika’ya beyninden ve midesinden bağlıdır. Hepsi ABD’nin Yeşil Kuşak elemanı olarak çalışan ve Washington’ı kıble bilen abiler tarafından yetiştirilmiştir. Bu yüzden de en acılı ve sıkıntılı günlerimizde bile Cumhuriyet rejimi ile savaşı sürdürürler.

Bu tarikat zihniyeti emin olun ki Covid-19 adlı virüsten daha tehlikelidir. Türkiye bu mikroplardan kurtulmadan sağlığına kavuşamayacaktır.