Uzun süredir yandaş tetikçiler tarafından hedef gösterilen ve kapatılmakla tehdit edildiklerini açıklayan muhalif kanallar KRT ve TELE 1'e yeni bir saldırı dalgası başladı. İBB'nin iştiraki İGDAŞ'ın iki kanala verdiği sponsorluk desteğini dillerine dolayan yandaşlar yine olanca çirkinlikleriyle sahneye çıktı. Örneğin çukurun derinlerinden gelen ses Takvim, konuyu "İGDAŞ İmamoğlu yandaşı kanallara para hattı döşemiş" başlığıyla haberleştirdi.

Öte yandan İGDAŞ'ın iki muhalif kanala ayda milyon liraya varan paralar aktardığını iddia edenler de oldu. KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut ise, İGDAŞ ile yaptıkları sponsorluk anlaşması gerekçe gösterilerek başlatılan linç kampanyasına "Faturalı 3 kuruş reklamımız sizin havuza hortumladığınızın yanında bir damla kalır" diyerek yanıt verdi.

İLGİLİ - Merdan Yanardağ İGDAŞ'ın TELE 1'e ödediği sponsorluk ücretini açıkladı

AKP döneminde İBB'den yandaşlara aktırılan milyonları hatırlatan Adnan Bulut'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

2017‐19 arasında havuz medyasının İBB'yi hortumladığı rakamlarla sabit. KRT Tv, İgdaş'tan ilk kez sponsorluk aldı diye kıyamet koparan yandaşlar aşağıdaki rakamlara bir baksın sonra konuşalım.

Faturalı 3 kuruş reklamımız sizin havuza hortumladığınızın yanında bir damla kalır.