Gazeteci Cihan Güner, uzun süredir AKP döneminde İBB'de “partizanca” tutum sergileyenleri mercek altına almış; birçok ismi ifşa etmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakeret vari ifadeler kullanan tetikçi Akit TV'nin bazı yorumcularının İBB'de müdürlük seviyesinde bulunduğunu ortaya çıkaran gazeteci Güner, tehditler aldığını açıkladı.

"İBB'de işini yapmak yerine ona buna hakaret eden ve halen itibar gören asalak sürüsüne işaret edince, türlü tehditlere ve beddualara maruz kalıyorum" diyen Güner, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, İBB Sözcüsü Murat Ongun'a ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'a seslendi.

Cihan Güner tehdit

'UMARIM GEREĞİNİ YAPARLAR'
Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun ve Mahir Polat’ı etiketleyen Güner, ilgililerden “sağır taklidi yapmayı bırakıp gereğini yapmalarını” isteyerek sosyal medyadan kendisine gelen tehdit mesajlarını ifşa etti.

Gazetedoğan muhabirine kısa bir açıklama yapan Güner, şu ifadeleri kullandı:

Gerçekleri ortaya çıkarmaya devam edeceğim. Kimse beni korkutamaz. Bir adım geri atmayacağım. Daha yeni başlıyoruz. Benden kim rahatsız olur? Haram yiyenler, haramzadeler, oturdukları koltuklara liyakatla gelmeyenler rahatsız olur

'HESABI MAHŞERE BIRAKMAYACAĞIZ'
Daha sonra Twitter hesabından konuya dair yeni bir açıklama yapan Güner, şu ifadeleri kullandı:

Tarikat ve cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, gözümüzden bile sakındığımız, koruduğumuz, ellerine teslim etmediğimiz çocukların da ölmesi için dua ediyor.
Ama bilin ki, hesabı mahşere bırakmayacağız. Bu dünyada hesaplaşacağız sizinle. Pislik ve adisiniz!

Cihan Güner tehdit