'Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum' diyen eski AKP’li Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızı onuncu sıradan birinci sıraya gelmiş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olmuştu. 

23 Nisan 2018 tarihli "Sekiz kişi gelmedi bir kişi elendi AKP'li başkanın kızı öğretim görevlisi oldu" başlıklı habere erişim yasağı getirildi.

NE OLMUŞTU?
2004 yılında Bilecik'te belediye başkanı seçilen ve üç dönem bu görevi sürdüren Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Encümen toplantısında yaptığı konuşmada, kendisini eleştirenlere "Milletin emrindeysek şamar oğlanı da değiliz" yanıtını vermişti.

ERDOĞAN 'GEL SELİM KAPIMDA TEMİZLİKÇİ OL' DERSE...
Bundan sonra milletvekili adaylığını da düşünebileceğini söyleyen Yağcı, "Ben üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Bunun benim adıma, şehrim adına yeterli olduğunu düşünüyorum'' dedi ve şunları söylemişti:

Siyasetin diğer noktaları ve milletvekilliği tabii ki düşünülür. Bundan sonra eğer partimin yetkili organları uygun görürse bundan büyük mutluluk yaşarız ama havalara uçmayız. Çünkü bunu sürecin devamı olarak görürüz. Ama olmazsa da küsmeyiz. Çünkü biz bu davanın adamıyız. Recep Tayyip Erdoğan, 'Gel Selim benim kapımda temizlikçi ol' derse, temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum. Liderim neyi emrederse, onu yapmaya hazırım. Biz bu yola baş koymuş insanlarız. AK Parti'ye gelen en küçük bir zarar, bu