Gökçeklere ait Beyaz TV’de yayınlanan spor programında Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, geçen yıl programa geri dönmüş ancak büyük tepkilerin ardından kanaldaki “yorumculuğu”na ikinci kez son verilmişti.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Kütahyalı AKP’ye yakın Türk Medya grubu bünyesinde bulunan Güneş gazetesinde köşe yazmaya başlamıştı.

Ekranlara dönmek için eşi Nagehan Alçı’nın da sık sık iktidar çevrelerinde nabız yokladığı bilinen Kütahyalı, Youtube kanalı üzerinden dönüş yaptı. ‘Rok TV’ isimli bir kanalla kamera karşısına geçen Kütahyalı, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yorumda bulundu.

GÖKÇEK’İN CİNLİĞİ
Gazete Manifesto’nun haberine göre; Kütahyalı’nın kendi girişimiymiş gibi anlaşılan bu “Youtube” atağının arkasında ise bizzat AKP’li Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Kütahyalı’nın söz konusu programının çekimleri de Beyaz TV stüdyolarında yapıldı. Program için öncülük yapan ve kanal imkanlarını da bunun için kullandıran Osman Gökçek’in bu girişimle asıl maksadının tepkili yurttaşları Kütahyalı’ya yeniden alıştırmak ve provokatör yorumcuyu tekrar Beyaz TV ekranlarında boy göstermesi için ortamı ısıtmak olduğu dile getiriliyor.

BOŞNAKLARDAN TEPKİ VAR
Boşnaklar ise sosyal medya üzerinde yaptıkları çağrıda, Kütahyalı’nın hem Güneş gazetesinde yazması hem de youtube üzerinden başladığı program eleştirildi.