TV yorumcuları Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır artık köşe yazılarını tv100.com'da yazacak.

Barış Yarkadaş yeni adresini TV100'de yayınlanan 'Sağlı Sollu' programında duyurdu. Gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu, tv100'ün sevilen programlarından Sağlı Sollu'da Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la birlikte Korkusuz'dan ayrıldıklarını ve artık tv100.com'da yazacaklarını duyurdu.

Yarkadaş, "Korkusuz gazetesinde uzun bir süredir yazıyorduk. Tv100’ün yeni yayın döneminde http://tv100.com güçlendirilecek ve biz de Gürkan Hacır ile birlikte burada yazılarımıza devam edeceğiz. O yüzden gazete ile de dostane bir şekilde ayrıldık" dedi.

NECAT GÜLSEVEN'E TEŞEKKÜR ETTİ
Başta Necat Gülseven’e peşinden Yayın Yönetmenimiz Alican Değer’e, Program Müdürümüz Bülent Yılmaz’a, eski Haber Müdürümüz Bülent Çöltekin’e, yeni Haber Müdürümüz Mustafa Aşçıoğlu’na da teşekkür ederim burada özgürce bir çalışma ortamı sağlıyorlar.

Barış Yarkadaş, tv100.com'la ilgili şu açıklamayı yaptı:

Birçok izleyicimiz hem Twiter'dan hem de Whatsapp'tan yazmışlar, ''Neden gazeteci- yazar yazıyor ekranda'' diye ben de benimle ve Gürkan’la ilgili bir bilgi vererek paylaşımda bulunayım.

Şu yüzden ''gazeteci- yazar'' yazıyor... Biliyorsunuz ben de Gürkan da uzun süredir Korkusuz Gazetesi'nde yazıyorduk ancak tv100’ün yeni yayın döneminde tabii tv100.com güçlendirilecek ve biz de artık Gürkan Hacır ile birlikte tv100.com haber sitesinde yazılarımıza devam edeceğiz. Eylül ayından itibaren. O yüzden gazete ile dostane bir şekilde ayrıldık. Korkusuz Gazetesinin yönetimine başta Metin Yılmaz olmak üzere sahibi Burak Akbay’a yayın yönetmeni Neşet Şenizer’e de buradan teşekkür ediyoruz. Orada da çok özgürce gazetecilik yaptık. Türkiye’nin bir anlamda sözcü grubu Korkusuz gazetesi medyanın hava deliği onu da söyleyelim. Tv100.com yeni yayın dönemine giriyor ve yeni atılımlar yapacak güçlenerek de yoluna devam edecek. O yüzden bu gece gazeteci yazar yazıyor. Önümüzdeki hafta tv100.com yazarı yazacağız. Erdoğan Aktaş bilmiyormuş gibi davranıyor ama o da geliyor” dedi.

Tv100 ailesinde de teşekkür eden Yarkadaş ko2nuşmasını şöyle tamamladı: “Ben neredeyse 4 yıldır tv100’e geliyorum. Hem en eski kaldım hem de en uzun çalıştığım , en uzun program yaptığım yer oldu. Necat Gülseven eşinden yayın yönetmenimiz Ali Can Değer’e Program müdürümüz Bülent Yılmaz’a eski haber müdürümüz Bülent Çöltekin yeni haber müdürümüz Mustafa Aşçıoğlu’na da teşekkür edelim burada hakikaten çok özgürce bir çalışma ortamı sağlıyorlar. Bir yandan Ankara bürosu da kuruldu orası a çok deneyimli bir isme teslim edildi orası da yavaş yavaş başlıyor. Böyle bir dönemde Necat beye de teşekkür etmek lazım medyaya yatırım yapıyor ve yaklaşık medya grubunda şu anda 300 kişi istihdam ediliyor sanırım o sayı önümüzdeki daha da artacak. Türkiye’nin özgür tartışma platformlarına ihtiyacı var. Geçen hafta canımızdan oluyorduk ama o konuya hiç girmeyelim. Tv100 hiçbir baskıya aldırmadan orada uygulanan şiddete açıktan tavır alarak şiddetin karşısında olduğunu gösterdi. Onlara da teşekkür ediyorum.