Yeşim Salkım, geçtiğimiz akşam Bodrum Herodot Beach’de sahne aldı.Ancak bir müşteri tarafından sözlü taciz ve hakaret edilmesinden sonra ortalık karıştı.

İddiaya göre Yeşim Salkım sahne aldığı sırada kendisine şampanyalar yollayan ve ayaklarına güller döktüren otel müşterisine “Güller bu şekilde yollanmaz burası pavyon değil” diyerek tepkisini gösterdi.

Program sonrası şampanya ve gülleri yollayan kişinin Yeşim Salkım’a “Senin yerin zaten pavyon” diyerek üzerine yürümesi üzerine ortam birden gerildi.

Merhum Kayahan’ın kızı Beste Açar ile evliliğin kıyısından dönen Oksal Erev de o sıra Yeşim Salkım’ı izleyenler arasındaydı.Çıkan gerginlik sonrası Yeşim Salkım’ı korumak için olaya müdahale eden Erev, gece yanında bulunan savcı bir arkadaşı ile Yeşim Salkım’ı ve orkestrasını alarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittiler.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade veren Yeşim Salkım kendisini taciz ve rahatsız eden şahıs ile ilgili suç duyurusunda bulundu ve söz konusu müşteri ile ilgili uzaklaştırma kararı çıkarttı.

Sabah saat 06:00 ya kadar alınan ifadelerden sonra Yeşim Salkım, orkestrası, Oksal Erev ve arkadaşları emniyet müdürlüğünden ayrıldı.

MedyaRadar'ın haberine göre; Polis Yeşim Salkım’ı taciz ve tehdit eden şahsın yakalanması için gerekli çalışmayı başlattı.