Toplumsal Haber Merkezi

Gökçeklerin kanalı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan, muhalifleri hedef gösterip linç ettirerek ve sanatçıların özel hayatlarını tartışmaya açarak para kazanan Ece Erken'in Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. 

Ece Erken yeni ilişkisi hakkında "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" demişti ama Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu bu görüntüler ortaya çıktıktan sonra boşanma davası açmıştı...

İLGİLİ - AKP ünlüsü Ece Erken'in evli patronla ilişkisi ortaya çıktı

Bugün yeni bir gelişme yaşandı ve olayları bambaşka bir boyuta taşıdı...

Paylaşılan görüntülere göre Ece Erken, gece yarısı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin önüne gelip arabalarının aynalarını kırdı. Güvenlik kamerasının görüntülerini paylaşan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’den şikayetçi oldu.

Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’den şiddet, tehdit ve hakaret gördüğünü söyleyip mahkemeden korunma kararı aldı.