Balıkesir’in Edremit ilçesine gelen sanatçı Sibel Can, Altınoluk Mahallesi amfi tiyatroda sevenleriyle buluştu. Konser devam ederken Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sibel Can'a teşekkür etmek için yanına gitmek istediğini söyleyince, görevliler izin vermedi.

JANDARMA EKİPLERİ ARAYA GİRDİ
Görevlilere tepki göstererek yerinden kalkan Başkan Arslan, konser alanının dışına çıkmak üzereyken konser ekibiyle tartıştı. Tartışmanın ardından kısa süreli arbede yaşandı. Jandarma ekipleri, görevlilerle tartışan ve alkollü olduğu iddia edilen Başkan Arslan'ı uzaklaştırmaya çalışırken, zabıta görevlilerinin de gelmesiyle gerginlik yükseldi.

BELEDİYE BAŞKANI YAŞANANLARI ODATV’YE ANLATTI
Odatv’ye konuşan Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, alkollü olduğu iddialarını yalanlayarak, “Sibel Hanım’a ‘hoş geldiniz’ demek ve bir jest olarak çiçek takdim etmek istedik. Ancak kendisi ya da ekibi “Konseri siyasi şova dönüştürmeyiz” diyerek reddettiler. Ben de buna tepki gösterdim. Sonra karşılıklı olarak tartışma büyüdü” dedi.

“AKP’Lİ OLSAYDIM BÖYLE OLMAZDI”
Kendisine karşı tutulan tavrın Sibel Can’ın kendisinin mi yoksa ekibinin mi gösterdiğini bilmediğini belirten Başkan Arslan, “CHP’li belediye olduğumuz için böyle bir tutum sergilendi bizce. Biz AKP’li bir belediye olsaydık böyle davranırlar mıydı acaba?” ifadelerini kullandı.

Hasan Arslan ayrıca konsere ara verildiği iddialarını da yalanladı.