Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri nedeniyle hedef gösterilmiş; AKP’ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Aksu'yu hedef göstererek; "14 Temmuz 2016’da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız" demişti.

KENDİ YAZDIĞI ÖZGEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI
Bu tehdit sözlerinin ardından Şahin'in kim olduğu merak konusu olurken; kendi yazdığı özgeçmişi basına yansıdı.

İşte Şahin'in kaleminden kendi özgeçmişi: 

Murat Şahin kimdir:

Murat Şahin denince akla ilk gelen Devlet aşığı Millet sevdalısı Ülkü ve Ülke sevdalısı bir yiğit gelir, Murat Şahin'in başkanlık hayatı 7 yaşında 1. Sınıfta iken sınıf bakanı olarak başlamıştır 13 yaşında ( Ülkü Ocakları Nilüfer hatun Ortaokulu başkanı olmuştur), 17 yaşında (MHP Teşvikiye mahalle başkanı olmuştur) 19 yaşında ( MHP Şişli İlçe teşkilat başkan yardımcısı olmuştur), 22 yaşından 27 yaşına kadar Ülkü ocaklarında çeşitli başkanlıklar ve Milliyetçi Ülkücü harekette üstün Hizmetleri vardır 28 yaşında Türkiye Genlik Konfederasyonu İl Başkanı 29 yaşında İstanbul Gençlik Federasyonu başkanı 32 yaşında Yenişehir Spor Kulübü başkanlığına seçilmiştir, 32 yaşından şuana kadar bir çok STK ve dernekte üst düzey başkanlıklar yapan şahin şuanda Milli yüreklerin birleşerek yek vücut olduğu Milli Beka Hareketi teşkilatına hizmetkar bir neferdir.

TARKAN'A YÖNELİK 'CUBBA' PAYLAŞIMI GÜNDEM OLMUŞTU
Şahin'in Milli Beka Hareketi sitesinde yer alan biyografisinde yazım ve noktalama hataları dikkat çekerken Tarkan'ın seslendirdiği 'Cubba' şarkısı için söyledikleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından espri konusu olmuştu.