Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Erşan Kuneri" dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün, diziyi beğenen ve içinde 'Gibi esintilerinin' olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu.
"Erşan Kuneri", erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri'nin 80'lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra ekip arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları konu alıyor.

"Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" diyen bir kullanıcıya yanıt veren Algöz, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" dedi. 

Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir takipçisine de “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” demişti.

Algöz’ün twitine 'Gibi' cephesinden ilk yanıt, yapımda ‘İlkkan’ karakterine hayat veren oyuncu Kıvanç Kılınç’tan geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada isim vermeden Algöz’ün sözlerini eleştiren Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” ifadelerini kullandı. 

Dizide ‘İlkkan‘ karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç'ın Algöz'e yanıt vermesinin ardından komedyen Şahan Gökbakar da topa girdi.

Gökbakar, "Yaaa saçınız sakalınız ağardı, bıkmadınız aynı kısır polemiklerden…" yazdı.

Aleyna Tilki, “Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yiğit’in çok easy (kolay) bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil” ifadelerini kullandı. 

Hacı Sabancı da “Siz diyete başlasanız sanki daha iyi olacak” dedi.

Gibi’nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit’ten ise henüz bir açıklama gelmedi.