Düyanın merakla takip ettiği davanın ardından ‘kaybeden taraf’ olan Amber Heard ilk kez açıklamalarda bulundu. Heard, Savannah Guthrie’nin NBC için hazırladığı Today adlı programa konuk oldu.

Amber Heard, büyük aşk yaşayıp olaylı bir şekilde ayrıldığı Johnny Depp ile 2015 yılında evlenmişti. Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık davayı kaybeden Amber Heard Savannah Guthrie’nin sorularını yanıtladı. Heard, sonucu adil bulmadığını söyledi.

Heard, sosyal medyada Johnny Depp lehine bir hava oluştuğunu ve bu durumun davanın sonucunu etkilediğini öne sürdü. Heard, kendisine sosyal medya üzerinden gelen tepkileri ise “haksızlık” olarak yorumladı.

Heard “Birilerinin benim hakkımda düşündüklerini umursamıyorum. Evimin mahremiyetinde, evliliğimde, kapalı kapılar ardında yaşadıklarım hakkında insanların bulunduğu yargılar da umurumda değil. Ortalama bir insanın bütün bunlar hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini düşünmüyorum. Sonuçta da bunları kişisel almıyorum ama birisi benim bütün bu nefreti hak ettiğimi, yalan söylediğimi düşünüyorsa, gözlerimin içine bakıp sosyal medyada haklı bir şekilde temsil edildiğimi söyleyemezsiniz. Bunun adil olduğunu söyleyemezsiniz” diye konuştu.