Oyuncu Necati Şaşmaz'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın ABD'de bir kadınla evli olduğunu ve bunu Türkiye'deki resmi makamlara bildirmediğini idda ederek suç duyurusunda bulunmuştu. 

Necati Şaşmaz eşinin bu açıklaması üzerine avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Necati Şaşmaz Claire B.’den 2001’de boşandığı ve iddiaların asılsız olduğunu beyan ederek avukatı Altın Mimir aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Haber içeriğinde belirtilen, müvekkilimizin ABD vatandaşı bir kadınla evli olduğu iddiası tamamen büyük bir yalan ve iftiradır. Zira müvekkilim 2001 yılında boşanmış olup Nagehan Şaşmaz da bunu bilmektedir" ifadelerine yer verildi.

'NEDEN 4 YIL EVLİ KALDI?'
Nagehan Şaşmaz avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptığı açıklamada; Necati Şaşmaz'ın, ABD'de evli olduğuna ilişkin bilgiye ulaştığı belirtilerek, "Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Şaşmaz'ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye'de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD'de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır" dedi.