Oyuncu Mert Fırat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır" sözlerine tepki gösterdi.

Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz…" dedi. Mert Fırat'ın paylaşımı şöyle:

"Avrupa'nın en yüksek enflasyonu, halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor, ekmek 5 tl, benzinin litresi 30 tl, elektirik kiradan pahalı. Ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz… Vallahi paralı ve şifreli yani isteğin seyredebilirsin. Hatta sözleşmeyle de kabul ediyorsun, o derece yani… Gerçek rakam paylaşmaya 'siyaset' diyen, gündemi sanatçı ya da akademisyen taşlatarak 'illüzyon' ile değiştirmeye çalışan, TÜİK verisine paylaşımına 'yalan' diyen, Resmî Gazete yayınını 'inanmayın' diyen kim ise o trolldür. Trollerde uzak durun, inanmayın sevgili kardeşlerim ;)"