Kıyafet seçimleriyle adından söz ettiren Kim Kardashian, bu defa yüzünü tamamen kapatan, gözlerinde fermuar bulunan deri maskeli kıyafetiyle dikkatleri üzerinde topladı. Kardashian kendisini deri kıyafetli maskeli kostümüyle kamufle etti.

40 yaşındaki ünlü yıldız, baştan ayağa ve hatta yüzünü de tamamen kapatan deri bir kıyafetle görüntülendi. New York’ta kaldığı otele girerken görülen Kardashian, sadece saçlarını açıkta bırakan kıyafetiyle şaşırttı.

Yarın başlayacak olan 2021 Met Gala’ya katılmak için New York şehir merkezinde olduğu öğrenilen Kardashian’ın New York Moda haftası etkinliklerine de katılması bekleniyor. Kardashian'ın bu kıyafet seçimi, yarın başlayacak olan kostüm etkinliği Met Gala'nın en iddialı isimlerinden olacağının işareti şeklinde algılandı. 

Salgın nedeniyle geçen yıl iptal edilen ve bu yıl da eylül ayına ertelenen, moda dünyasının en büyük etkinliği Met Gala'ya bu yıl oyuncu Timothée Chalamet, şarkıcı Billie Eilish, şampiyon tenisçi Naomi Osaka ve şair Amanda Gorman’dan oluşan ekip ev sahipliği yapacak.