Gökçeklerin kanalı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan, muhalifleri hedef gösterip linç ettirerek ve sanatçıların özel hayatlarını ortaya dökerek para kazanan Ece Erken'in Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla birlikte olduğu ortaya çıktı. Saray ünlüsü Erken, ilişkisi hakkında da ilk kez konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi, Ece Erken'le olan ilişkiyi öğrenince boşanma davası açtı. Hakkında çıkan aşk haberlerine dair Söylemezsem Olmaz programında açıklama yapan Ece Erken kendisini savundu. Erken yeni ilişkisi hakkında "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" dedi.

Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu bu görüntüler ortaya çıkınca boşanma davası açtı.