Şarkıcı Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak.

Selin Ciğerci, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu.  Bunun üzerine sert bir tepki gösteren Deniz Akkaya, bir programda ağır sözler sarf etmişti. Selin Ciğerci, kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya’ya üç ay tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme, kararı ihlal eden Akkaya’nın üç gün süreyle zorlama hapsi istenmişti. Deniz Akkaya hakkında çıkan karar kesinleşti.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak.

Posta'nın aktardığına göre, Deniz Akkaya, bugün karakola giderek teslim oldu. Eski manken 3 gün hapis yatacak.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından Akkaya’ya, “Kadınların dertlerini dinle 3 gün bacım gelip geçer gerçek dert orda” diyerek teselli verdi. Akalın paylaşımının altına gelen, “Çok tepemize çıkarttınız o selini ve sonuçlar!!!” mesajına da, “E bende insanım yanıdığım oldu napıyım? Zararından neresinden dönersen kar!” diyerek yanıt verdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın yeni sezonunda Arto'nun yerine geçen Deniz Akkaya, programın ilk gününde yaşadığı bir gelişmeyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Deniz Akkaya'nın programdaki partnerleri Seren Serengil ve Bircan Bali, eski mankenin yasağa uymadığı için zorlama hapis kararına uyacağını açıkladı.

Deniz Akkaya, söylediklerinin yanlış olmadığını vurgulayarak, sadece tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayın yaptığı ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını ifade etti.

Akkaya, programın başlamasına günler kala kişisel Instagram hesabından davalık olduğu Selin Ciğerci'yi hedef alan açıklamalar yapmıştı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI
Haber Global'in aktardığına göre ise: Akkaya'nın avukatı ise şu açıklamayı yaptı:

Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır.

Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir.