Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki 'Zor ama yine de sor' programına 'Fulya ile Umudun Olsun'la tanınan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci konuk oldu.

Kendisine gelen +18 itirafları paylaşmasıyla gündeme gelen Esra Ezmeci, bu mesajların senaryo olup olmadığına ilişkin "Biz kendi zihnimizin etrafında hayal ediyoruz. Kendimize uzak şeyleri inanmamayı tercih ederiz ama bunların arasında yayınlayamadıklarım da var. İnsanlar cinsellik soruyor çünkü sorabilecekleri kimse yok. Daha uç sorular da geliyor yayınlamıyorum. Cinsellik psikolojide yemek yemekle aynı şey" dedi.

Armağan Çağlayan'ın "Bugüne kadar seni en çok şaşırtan soru neydi?" sorusuna yanıt veren Esra Ezmeci, "Kayınvalidenin yaptıkları oluyor. Haftanın üç günü oğluyla yatmak istiyor. Gelini salona atıyor, oğluyla yatıyor. Ya da kayınvalide gelinin iç çamaşırlarını çalıyor. Onları kendine alıp kocasına giyiyor" yanıtını verdi.

Armağan Çağlayan, bu yanıta şaşırarak "Nasıl ya? Anlamadım ben, nasıl bir daha anlatın" tepkisini gösterdi. Duyduklarına inanamayan sunucu, "İnanamıyorum çok saçma" dedi.