Toplumsal Kültür Sanat

Sarıyer Edebiyat Günleri'nin dokuzuncusu 28 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı'nda düzenlenecek.

Dokuz gün sürecek etkinliklerde kitap fuarının yanı sıra söyleşiler, imza günleri ve konserler de olacak.

Sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda ismin katılacağı etkinliklerde okurlar ve sanatseverler; Haydar Ergülen, Mine Söğüt, Atilla Dorsay, Latife Tekin, Ceylan Ertem, Türkan Şoray gibi sanat ve edebiyat dünyasının yıldız isimleriyle buluşacak.

Sarıyer Edebiyat Günleri, pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemiyordu. Başkan Şükrü Genç, uzun süre aradan sonra tekrar düzenlenen etkinlikle ilgili şunları söyledi:

Çalışma arkadaşlarım ve bütün paydaşlarımızla, pandemi döneminin neden olduğu ayrılığın açığını kapatmak için bu yıl 9 gün sürecek dolu dolu bir program hazırladık. 28 Mayıs’ta başlayacak ve 5 Haziran akşamı bitecek etkinliğimizin her günü bir başka güzel olacak. İki yıl aradan sonra buluşacağımız randevumuzu şimdiden takviminize almanız çok değerli

Toplumsal Yayınevi de kitapları ve yazarlarıyla edebiyat günlerinde yerini alacak. Toplumsal yazarları Ali Avcu, Cafer Özilhan,  Veysi Dündar, Nafiye Bozkurt 28 Mayıs Cumartesi, Cemil Kılıç 29 Mayıs Pazar, Veli Eken 3 Haziran Cuma, Rıza Zelyut, Murat Sayım, Doğuş Can Kara ve Oya Adıyaman 4 Haziran Cumartesi günü okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.

Chp Genel Başkan Kültür Sanat Başdanışmanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsmet Orhan da 28 Mayıs Cumartesi günü, okurlarıyla Toplumsal Yayınevi standında buluşacak.