Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni'nde onur ödülü verilen Rutkay Aziz, Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadığı ödülünü TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman'a teslim etti.

Bu yıl 27.si gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni'nde aldığı onur ödülünü TTB'ye ve tüm sağlık emekçilerine adayan Rutkay Aziz, ödülü TTB'ye teslim etti.

Törende konuşan Aziz, "Siz hekimler de sağlık emekçileri de insanın yaşam sanatı için emek veren, kavga veren bu soylu sanatın insanlarısınız. İyi ki varsınız!" ifadesini kullandı.

MHP HEDEF ALMIŞTI
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Altın Koza Film Festivali'nde aldığı ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adayan oyuncu Rutkay Aziz'i hedef almıştı.

"Bozacının şahidi şıracıdır!" diyen Ulvi, "Rutkay Aziz'in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma... Üstelik mezkur ödülünü Tabipler Birliğine adamış...Sanıyorum Liderimize tarizle nispet yapıyor! Yani halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti! Rutkay Bey onur devredilmez. TTB kapatılsın..." şeklinde konuşmuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçen hafta TTB'yi hedef almış, "kapatılması gerektiğini" söylemişti. Bahçeli'nin bu çıkışı halktan yoğun tepki almıştı.