Tüm dünyada fenomen haline gelen La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan ilk 5 bölüm yayınlandı. La Casa de Papel 5. sezon, iki parça şeklinde izleyici ile buluşuyor. 

Dizi 10 bölümden oluşacak. İkinci 5 böümün yayın tarihi 3 Aralık 2021 olarak belirlendi.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON ÖZETİ
Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra tarafından esir alınan Profesör'ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir. 

İşte dört gözle beklenen La Casa de Papel 5. sezon bölüm isimleri...

1. Bölüm: Yolun Sonu

2. Bölüm: Reenkarnasyona İnanır Mısın?

3. Bölüm: Hayat Dizisine Hoş Geldiniz

4. Bölüm: Cennette Bir Yer

5. Bölüm: Yaşanacak Hayatlar

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM NE ZAMAN?
La Casa De Papel 5. sezon 1. kısım 3 Eylül'de yayınlandı. İki parçaya bölünerek yayınlanacak olan yeni sezonun 2. kısmının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. La Casa De Papel 2. Kısım ise 3 Aralık 2021’de yayınlanacak.

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, La Casa De Papel 10 bölümden oluşacak. 

KIVANÇ TATLITUĞ, 'LA CASA DE PAPEL'DE Mİ OYNAYACAK?
Kıvanç Tatlutuğ’un, La Casa de Papel 5. sezonda rol alacağı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Ancak ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel’de oynamayacak.