Türkiye sineması ve Yeşilçam'ın simge isimlerinden oyuncu Kadir İnanır, Denizli yerel basınının aktardığına göre ziyaret amaçlı geldiği kentte aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen İnanır, burada yoğun bakıma alındı. DHA ise İnanır'ın Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanarak Denizli'ye getirildiğini yazdı.

LEVENT İNANIR: FELÇ RİSKİ YOK
Yüzde 80 felç riski taşıdığı iddia edilen İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip edileceği, duruma göre ameliyat edileceği öğrenilmişti.

Ancak haberturk.com’a konuşan Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, sanatçının yoğun bakımda olmadığını söyledi.

Levent İnanır’ın söylediğine göre, tedavisi normal odada devam eden Kadir İnanır'ın rahatsızlığı beyinle ilgili de değil. Kadir İnanır’ın bir ay önce gözünden ameliyat olduğunu ve söz konusu pıhtının beyninde değil, ameliyat olan gözünde meydana geldiğini belirten Levent İnanır, bu nedenle hayati tehlikenin söz konusu olmadığını, felç riskinin de bulunmadığını dile getirdi.

Levent İnanır, “Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş” dedi.

HASTANE: TETKİKLERİ DEVAM EDİYOR
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi de tedaviye alınan İnanır'ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz.”