Lodovica Cima ve Gabriele Clima’nın yazdığı Ceylan Özçapkın’ın çevirdiği, Derya Yıldırım’ın oyunlaştırıp yönettiği Bekçi ile Postacı adlı çocuk oyununu seyircinin karşısına çıktı. 21 Kasım 2021 Pazar günü Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde ilk kez sahnelenen oyun, çocuk ve yetişkin seyircisinin büyük beğenisini kazandı. Müziğini Burçak Çöllü’nün, sahne tasarımını Emra Albayrak Şahin’in, hareket düzenini Serkan Bozkurt’un, kostüm tasarımını Janset Kaplan’ın, ışık tasarımını Osman Aktan-Levent Akın’ın, efekt tasarımını Arıkan Demir’in yaptığı, fotoğraflarını Sadi Ayan’ın çektiği oyunda Besim Demirkıran, Cafer Alpsolay, Fatma İnan, Melisa Demirhan, Reyhan Karasu, Zeynep Ceren Gedikali rol alıyor.

OYUNUN KONUSU
Oyun, aynı evi paylaşan gündüzleri çalışan postacı Marcello ve gece bekçisi Piero’nun aynı saatlerde evde olamadıklarından dolayı kusursuz ilerleyen hayatlarının, ikisinin de aynı anda soğuk algınlığı olmasıyla düzenlerinin bozulmasını ve bundan sonra yaşananları ele alıyor.

Arkadaşlık ve paylaşımın önemini, birlikte yaşamanın ve birbirine alan tanımanın değerini anlatan oyun, 28 Kasım 2021 tarihinde Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde.