ABD Başkanı Biden, 24 Nisan’da Türkiye’yi Ermeni soykırımı ile suçladı.

Dünya Liderimiz Tayyip Erdoğan, 4 gün önce onunla buluşmaya giderken, “Biden’den bunun hesabını soracağı” havasına girdi. Kendisinin propaganda makinesi olan Sabah Gazetesi de bu havayı manşet yaptı.

Ama Dünya Liderimiz, Biden ile buluştuktan sonra “Hamdolsun, o konu gündeme gelmedi!” diye şükretti.

Sonra Azerbaycan’a gitti. Oradan atıp tutmaya başladı. Soykırım diyenleri eleştirdi. Bundan sonra da içeride böyle nutuklar atacak.

Yani, kendi evine gelip bağırıp çağırıyor ama dışarıya çıkınca kuzuya dönüp şükrediyor.

Türkiye, ABD karşısında hiç bu kadar aciz duruma düşmemişti. Bu Erdoğan başta kaldıkça, ülkemiz dış güçler karşısında daha da kötü duruma düşecek.

***

Daha da kötüsü Yunanistan karşısında düştüğümüz küçültücü haldir. Küstah Yunan yöneticiler, Lozan Andlaşması’na göre silahsız olması gereken tarafsız adaları teker teker işgal ediyorlar. Bizim Dünya Liderimiz onlara gülücükler yolluyor, “Özel hattan görüşelim!” diye yol veriyor.

Yerli ve milli diye diye elde avuçta ne varsa yabancılara satıp savdılar; ülkeyi yıllarca inletecek büyüklükte borca soktular; gelirimize 5 müteahhid üstünden temlik koydurdular. Kendileri zenginleşirken millet yoksullaştı. Halk büyük ölçüde yüz çevirince Sayın Erdoğan kendisine yeni destek güçler aramaya başladı ve bula bula Oğuzhan Asiltürk’ü buldu.

OĞUZHAN ASİLTÜRK’E SORULAR

Oğuzhan Asiltürk, Milli Görüş diye adlandırılan siyasal hareketin önemli isimlerinden birisidir. O, rahmetli Necmettin Erbakan ile birlikte hareket etmiştir. AKP kurulurken, bu partinin gayri milli olduğunu düşünenlerden olduğu için AKP’ye katılmamıştır.

Oğuzhan Bey’in lideri olan Necmettin Erbakan, AKP’yi ve bu partinin lideri Erdoğan’ı, uluslararası Yahudi ideolojisine (Siyonizme) hizmet etmekle suçlamış ve hakkında burada yazamayacağım çok ağır sözler söylemiştir.

Erdoğan, AKP’yi kurduktan sonra “Milli Görüş gömleğini çıkardık!” diyerek övünmüştü.

Ne oldu da Sayın Asiltürk eski lideri Erbakan hocanın vasiyetini çiğnedi?

Acaba Oğuzhan bey de mi Milli Görüş gömleğini çıkardı?

Efendim, Asiltürk ile Erdoğan aynı köklerden geliyormuş da o yüzden desteklemek gerekiyormuş da…

HANGİ KÖK EFENDİM?

Şimdi Sayın Asiltürk’e soruyorum:

*İsrail Devleti OECD üyesi değildi ve üye olamıyordu. 2010 yılında AKP hükümeti İsrail’in OECD üyeliğini onayladı. Halbuki Erdoğan veto etse İsrail OECD üyesi olamayacaktı. Sayın Asiltürk siz halkın önünde İsrail’i eleştiren ama uluslararası düzlemde İsrail’e destek veren, Türkiye’nin bu ülke ile ticaretini sürekli artıran böyle bir kökten mi geliyorsunuz?

*Siz, Irak’ı işgal edip iki milyondan fazla Müslümanı katleden, Kuran-ı Kerimleri parçalayan ABD askerlerinin arkasından dua eden bir kökten mi geliyorsunuz?

*Siz, BM Atom Enerjisi Kurumu’nda yapılan İsrail’in nükleer gücü var mı yok mu oylamasında çekimser kalarak İsrail’in safında yer tutan kökten mi geliyorsunuz?

*Siz, bu milletin üniversite bitiren çocukları işsiz gezerken partili militanlara fazladan ikişer üçer maaş vermeyi kökünüze uygun mu buluyorsunuz?

*Siz, hastalıktan çöken işyerlerine yardım etmezken beş müteahhide milyarlarca lira işletme parası aktaran zihniyeti kendi kökünüz mü sayıyorsunuz?

*Siz, iktidarın şurasına burasına mafyayı eklemeyi iktidarda kalmak için yasal gören anlayışı kendinize kök mü sanıyorsunuz?

*Siz, Ege adalarını Yunanistan’a bırakan politikayı rahmetli Erbakan’ın çizgisi mi sanıyorsunuz?

*Siz, milyonlarca insan çöplerden ekmek çıkarmaya çalışırken beş liralık işi partizan müteahhidine 15 liraya yaptırarak Beytülmal’i yağmalayan politikayı kendi kökünüz mü sanıyorsunuz?

*Sayın Asiltürk; siz anladığımız kadarıyla ahirete inanan bir insansınız. Peki bunca yolsuzluk, suiistimal, zulüm yapan iktidara destek olmanın ahirette bir karşılığı olacağını düşünmüyor musunuz?

Sayın Asiltürk; bir kardeşiniz olarak uyarıyorum: Son günlerinizde bu kokuşmuş, çökmüş, saraylara kapanmış iktidara destek olarak ahiretinizi berbat etmeyin…

İnanıyorum ki Saadet Partililer, Milli Görüş’ün Lideri Erbakan gibi davranarak, Milli Görüş gömleğini çıkarmakla övünen Erdoğan’dan uzak duracaklardır.