Gülay Mübarek, kendisini 4 yıl boyunca tehdit eden Erdoğan Küpeli'yi sosyal medyadan ifşa etmiş ve uzun dava sürecinin ardından ceza aldırmayı başardı. Ancak cezaevine bile girmeyen Küpeli, bugün bir başka kadını katletti.

Adana’nın Kozan ilçesinde Erdoğan Küpeli, görüşme isteğini reddetti diye kasiyer Tuğba Keleş’i çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldürdü. Küpeli'nin daha önce senelerce tehdit ettiği Gülay Mübarek ise yaşananlara isyan etti. 

'ÜZÜNTÜDEN, SİNİRDEN ÖLÜYORUM'
Twitter hesabından paylaşım yapan Mübarek, şu ifadeleri kullandı:

Ölüyorum üzüntüden sinirden. Erdoğan Küpeli,Tuğba Keleşi vurmuş, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. Erdoğan Küpeli 4 yıl boyunca beni taciz ve tehdit etmişti uzun mücadele sonunda 8 yıl 6 ay ceza almıştı ama ceza daha onanmadığı için tutuksuzdu. Bugün Tuğba'yı vurdu.

Bu adama bana yaptıkları için 8 yıl 6 ay ceza verdiniz ama tutuklamadınız. O da bundan cesaret alarak uzun süredir taciz ve tehdit ettiği Tuğba Keleş'i vurdu. Kendine de sıkmış umarım geberirsin Erdoğan Küpeli. Tuğba, sana söz sen iyileş beraber saracağız yaralarımızı.

Erdoğan Küpeli'nin vurduğu Tuğba 1 ay önce bana yazmış ama öyle yoğun ki dm görmemişim. Daha dün başka iletişim kanallarından bana ulaşmaya çalıştı, biz bugün konuşacaktık Tuğba ile. Konuşup neler yapabiliriz diye bakacaktık . Tuğba bugün vuruldu Erdoğan Küpeli vurdu onu.

Ben söyledim bu adam katil dedim.Beni öldürmeye geldi 4 sefer dedim. 4 sene içinde 5 kere ev değiştirdim ben. Bu adam beni bulsaydı beni de vuracaktı. Yaşıyor olmamın tek sebebi sadece şans. Tuğba'yı vurdu ama katil Erdoğan Küpeli. Tutuklamak için yeterlidir umarım.

4 yıl boyunca mücadele etmediğin alan ve kişi kalmıyor. Dünyayı alıyorsun karşına, tırnaklarınla kazıya kazıya ceza aldırıyorsun ama hukuk sana diyor ki sen biraz daha dışarda kal bak bakayım taciz edecek vuracak kadın kalmış mı?