Şule Çet cinayeti dosyası başta olmak üzere öldürülen ve şiddet gören kadınların davalarına bakan, eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılan Umur Yıldırım hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verildi.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Stajyer avukat olan P.S., bir süre önce ayrıldıkları Umur Yıldırım’ın kendisini darp ettiğini belirterek şikâyetçi oldu. Yıldırım, olayla ilgili olarak poliste ifade vermezken, savcılıkta ifade vereceğini bildirdi.

T24'te yer alan habere göre tanık olarak ifade veren ortak arkadaşları ise Yıldırım’ın, P.S.’yi darp ettiğini doğruladı. Yıldırım hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verildi.

"DARP ETTİ, DAVACIYIM"
P.S., polise verdiği ifadede şunları söyledi:

Umur Yıldırım ile 10 yıldır sevgiliyiz. Yaklaşık 1 yıldır ortak ikamette yaşadık. Yıldırım'la tartışmalar neticesinde ayrılmaya karar verdik. Ayrı ikametlerde yaşamaya başladık. Yıldırım bu durumu kabullenmekte zorlandı. Kendisi, arkadaşımla yaşadığım ikamete 28 Temmuz'da gelerek konuşmak istediğini söyledi. Arkadaşım bizi yalnız bıraktı, konuşmaya başladık. Sonrasında tartışmaya başladık. Tartışma sırasında kendisi beni darp etti. Şikayetçiyim ve davacıyım.