Zonguldak’ta geçen ay 1,5 yıldır ayrı yaşadığı S.A.'nın kendisini ölümle tehdit ettiğini söylemişti. 'Ölmek istemiyorum' diyen 36 yaşındaki Filiz Adalı, dün akşam S.A.'nın sopalı saldırısına uğradı. Adalı’nın şikâyetinin ardından S.A. gözaltına alındı.

'ÖLDÜRÜLMEK İSTEMİYORUM'
Geçen temmuz ayında, 19 yıldır evli olduğu ve 1,5 yıldır ayrı yaşadığı S.A. hakkında şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa şikâyetçi olan Filiz Adalı, "Artık sesimi duyurmak istiyorum. Yıllarca fiziksel ve cinsel şiddet gördüm. Öldürülmek istemiyorum. İsmimin öldürülen kadınlar arasında geçmesini istemiyorum" dedi.

KARARI KALDIRMIŞTI
Cumhuriyet Başsavcılığı, S.A.'ya 6 ay uzaklaştırma kararı ve elektronik kelepçe kararı verdi. Filiz Adalı ise, çocuklarının psikolojilerinin bozulması ve il dışına taşınma kararı nedeniyle dilekçeyle mahkemeye başvurarak şikâyetinden vazgeçti. S.A. hakkında uzaklaştırma ve elektronik kelepçe kararı kaldırıldı.

SOPAYLA BAŞINA VURDU
Çocuklarıyla birlikte yaşayan Filiz Adalı, dün akşam ise evinin önünde karşılaştığı S.A. ile tartıştı. S.A., sopayla Adalı'nın başına vurdu. Kanlar içinde kalan Adalı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına 10 dikiş atılan Adalı, ardından taburcu edildi. Adalı’nın şikâyetinin ardından S.A. ise Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Filiz Adalı, çocuğunun doğum günü için ilçe merkezinde yaptığı alışverişin ardından eve dönerken S.A. ile karşılaştığını aralarında çıkan tartışmada S.A.'nın kendisine saldırdığını söyledi. Adalı, sopayla başına vurduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.