İstanbul Maltepe'de kaldığı rezidansta şüpheli biçimde ölü bulunan 24 yaşındaki Sedanur Şen'in erkek arkadaşı olduğunu iddia eden Serdar Yazıcı serbest bırakıldı. Şen'in ailesi şüphelinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Kaldığı rezidansta cansız bedeni bulunan 24 yaşındaki Sedanur Şen'in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. DHA'da yer alan habere göre, Şen'in yanında bulunan, erkek arkadaşı olduğunu öne süren Serdar Yazıcı ifade verdi. Yazıcı'nın "Sedanur kız arkadaşım olur. 8 Eylül günü birlikte günü birlik olarak kiraladığım rezidansa gittik. Gece uyuşturucu aldık. Sonra birlikte olduk. Öğle saatlerinde görevli çıkış için telefonla aradığında uyandım. Sedanur hareketsiz yatıyordu. Sonra görevlilere haber verdim." dediği öğrenildi.

SİLAH VE UYUŞTURUCUYU ÇANTASINA KOYARKEN GÖRDÜ
Rezidans görevlisi ise olay yerine gelen polislere, "Odaya geldiğimde genç kadının yatakta hareketsiz yattığını görünce 112'yi aradım. O sırada Serdar adlı kişinin tabanca ve uyuşturucuyu çantasına koyduğunu gördüm" dediği öğrenildi. Polisin çantada yaptığı aramada bir adet tabanca ve 4 mermi ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Sorgusunun ardından savcılığa sevk edilen Serdar Yazıcı çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Şen'in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Öte yandan DHA'nın verdiği bilgiye göre, Şen'in uyuşturucudan kurtulmak için tedaviye basladığı ve ölmeden 11 gün önce de çip taktırdığı öğrenildi.

AİLESİ TEPKİLİ
Adli Tıp Kurumundan alınan Şen'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığına defnedildi. Şen'in  babası İbrahim Şen, kızının bipolar hastası olduğu ve bu nedenle madde bağımlısı olduğu için tedavi gördüğünü belirterek "23 yaşındaki meleğimi toprağa verdim. Hiçbir suçu olmayan, sadece psikolojik rahatsızlığı olan tedavi gören bu arada psikolojik rahatsızlığından dolayı maddeye bulaşan bir kız. Tedavi görüyordu, hem madde hem de psikolojik. Bipolardı benim çocuğum. Herkes tanıyor biliyor bizi. Yalan konuşacak bir şeyim yok. Benim çocuğumu kandırdılar. Benim çocuğuma çip taktılar madde kullanmayı engelleyici. Bir sürü ilaç verildi. Doktor kontrolünde eve getirildi." dedi.

'BİLE BİLE ONA ENJEKTE EDEN KATİLDİR BENİM İÇİN'
Şen, "Benim çocuğuma çip takılı. Hala dikişleri duruyordu üzerinde. Onu bile bile otel odasına götürüyor. Sırf madde vermek için benim kızımı öldürüyor orada. Kızım kendisi diyordu, 'Baba ben madde alırsam ölürüm. Doktorum bana asla alma, kullanma, geçecek bu demişti' dedi." diye konuştu.

Şüpheli Serdar Yazıcı'nın serbest bırakılmasına tepki gösteren baba İbrahim Şen, "Bana verilen bilgiye göre oteldeki aramalarda çantasında silah bulunuyor. Uyuşturucu imalatı yapmaktan sabıkalı. Uyuşturucu satmaktan sabıkalı. Bu şahıs neden serbest bırakıldı sormak istiyorum. Biz zaten şikayetçi olduk. Benim çocuğum yandı, biz yandık. O 23 yaşındaki fidan gitti. Benim çocuğumun tedavi gördüğünü bile bile ona enjekte eden katildir benim için" diye konuştu.