Ailesi ve polis tarafından 4.5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat, bir binanın ortak kullanım alanında, folyoya sarılı ölü bulundu.

Antalya’da polis, geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat’ın, Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedini buldu.Olayların odağındaki isim olan Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. 

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat  4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde bulundu. 

Polat’ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili beş kişinin ifadesine başvurulduğu ortaya çıktı. Polis, Mervenur Polat’ın öldürüldüğü konusunda hiçbir bulguya rastlanmadığını belirtti.

Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen ağabey Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti.

Zanlılardan Cüneyt Akyol'un ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi. Akyol, genç kadın ölünce koktuğu için polise haber vermediğini ve cesedini babasının evinin çatısına götürdüğünü anlattığı kaydedildi.