Müdafa-i İslam Hareketi Genel Başkanı ve İsmailağa Cemaati mensubu olan Erdem Özveren, Sedef Nur Çağlar olayı için "2 üniversiteli kız, 2 polis, 1 evde. Alkol var, fuhuş var, şiddet var, ölüm var" dedi. Erdem Özveren "Tarikatlar Kapatılsın Diyenler de Ne Hikmetse Ses Yok, Seda Yok. Hiçbiri İçki Bayiileri ve Fuhuşhaneler Kapatılsın Diyemiyor" ifadelerini kullandı.

Erdem Özveren isimli yobaz, Kocaeli'de yedinci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşerek yaşam mücadelesi veren Sedef Nur Çağlar olayına yönelik "2 Üniversiteli Kız-2 Polis 1 Evde. Alkol Var, Fuhuş Var, Şiddet Var, Ölüm Var" ifadelerini kullandı. 

Özveren "Tarikatlar Kapatılsın Diyenler de Ne Hikmetse Ses Yok, Seda Yok. Hiçbiri İçki Bayiileri ve Fuhuşhaneler Kapatılsın Diyemiyor" diye ekledi.

Erdem Özveren sözlerini "Genele Bağlayıp Üniversiteler ve Emniyet Kapatılsın Diye Saçmalamıyor" şeklinde bitirdi.  

ÖĞRENCİ EVLERİNE 'FUHUŞ EVLERİ' DEMİŞTİ
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Ebubekir Sofuoğlu da 16 Aralık 2020'de Akit TV’de üniversiteler için ‘fuhuş evleri’ nitelemesinde bulunmuştu. ‘Z’ kuşağını hedef alan Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler konuşulurken “Neredeyse fuhuş evleri” demişti. Hakkında hem üniversite hem de savcılık soruşturma başlatmıştı.

İLK VUKATI DEĞİL
Erdem Özveren'in bu ilk vukuatı değil... Erdem Özveren 2017 yılında da Türkiye Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'una dil uzatmıştı. Erdem Özveren "Nutuk okuyup Kemalist, komünist, ateist olacağına, akaid, siyer, tefsir, fıkıh, ilmihal, hadis oku" yorumunda bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, polis memuru Ahmet Ata ile 10 Ocak günü misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden düşen üniversite öğrencisi Sedef Nur Çağlar şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandı. Üniversite öğrencisi Sedef Nur Çağlar'ın yaşam mücadelesi yoğun bakımda sürüyor.