Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nda bulunan Terzi Mermer’de çalışan Maden Mühendisi Canan Tosun, işvereni tarafından darp edildi, üzerine araç sürüldü ve bıçakla kovalanarak, cinsel saldırı ile tehdit edildi. Olayın ardından kolu kırılan Tosun hastanede darp raporu almaya çalışırken saldırgan serbest bırakıldı.

Marmara Adası'nda Terzi Mermercilik şirketinde maden mühendisi olarak çalışan Canan Tosun, patronu Fatih Uygun'un saldırısına uğradı.

Yayınladığı videoda bir gün önce tartışmalarının ardından Fatih Uygun tarafından bir odaya kilitlenerek şiddete maruz bırakıldığını anlatan Canan Tosun, "Şu an kolum alçıda. Bana yumrukla saldırdı" dedi.

Uygun'un kendisine tecavüz tehdidinde bulunduğunu ve küfrettiğini söyleyen Tosun, "Odadan zorla kaçtım. Dayısı içeri girip beni kurtardı" ifadelerini kullandı.

Fatih Uygun'dan kaçtığı sırada fabrika önünde çamura düştüğünü ve üzerine araba sürüldüğünü belirten maden mühendisi, hastanede kaydettiği videoda Uygun'un serbest bırakıldığını söyledi.

Canan Tosun şunları kaydetti:

Fabrikanın önünde çamura düştüm. Beni öldürmek için üzerime araba sürdü. Beni bıçakla kovaladı. Fabrikanın içine girdim. İşçiler beni onun elinden alamadı. Şu an savcılık onu serbest bırakmış. Ben burada rapor almaya çalışıyorum.