Toplumsal Haber Merkezi

Çocuğunun yıllardır öz babasının istismarına maruz kaldığını ve buna rağmen mahkemenin çocuğun velayetini babaya verdiğini söyleyen anne Aynur Erzengin, “Elimde altı istismar raporu var. Ama adam hakim, arkası güçlü” diyor.

Babası tarafından istismar edildiği iddia edilen çocuğun, “Babama gideceğime buradan atlarım” diyerek ağladığı görüntüler, sosyal medyayı salladı.

Kahramanmaraş'ta görev yapan ve 18 yıllık hekim olduğunu belirten Dr. Aynur Erzengin, açtığı Twitter hesabından sesini duyurmaya çalışıyor. "18 yıllık hekimim, şu an hastaları muayene ediyorum. Oğlumu maruz kaldığı istismardan korumaya çalıştığım her sözün tazminatını ödüyorum. Gücüm tükendi. Nefes alacak alan bırakmadılar bize" diyen Erzengin, devletten koruma istedi.

'OĞLUM TİR TİR TİTRİYOR'
Yıllardır acı çektiklerini, oğlunu koruyabilmek için tükendiğini belirten Aynur Erzengin, "Oğlumun psikolojisi mahvoldu. Tir tir titriyor oğlum. Annem felç oldu yerlerde sürünüyor bu icra ekibinin 4,5 saat zorlamasından sonra..." diyerek içine itildikleri durumu özetledi. Zaten sosyal medyaya düşen görüntülerde istismar edilen çocuğun feryatlarından da durum anlaşılabiliyor.

'SÜREKLİ AKIL MUAYENESİNE GÖNDERİLİYORUM'
Medyadaki her yardım çağrısından sonra akıl muayenesine gönderildiğini belirten Dr. Aynur Erzengin, "Cumhurbaşkanım sesimi duy der demez, akıl muayenesine gönderildim! Yalvarıyorum Cumhurbaşkanım sesimizi duy, ailecek bittik, tükendik" ifadeleriyle Erdoğan'a çağrısını da tekrarladı.