Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li Milletvekili Tolga Ağar, Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü ile ilgili yorum yapan CHP'li avukat Tuba Torun hakkında şikayette bulundu. Ağar'ın şikayet dilekçesindeki sözleri dikkat çekici. Ağar verdiği ifadede "O deliller gelecek!" sözlerini kullanmış. 

Daha önce gündeme gelen ve erişim engelleriyle sansürlenen Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü ve konunun AKP'li Tolga Ağar ile ilişkisi, Sedat Peker'in ifşaları ile tekrar gündeme gelmiş ve çok ses getirmişti.

Gazeteci Yeldana Kaharman Elazığ'da ölü bulunmuştu. Yerel bir televizyon kanalında çalışan Kaharman'ın AKP Elazığ Milletvekili ve Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar tarafından tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğü öne sürülmüştü. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in de Fırat Üniversitesi öğrencisi Yeldana Kaharman’ın ölümünden sorumlu tuttuğu ve soruşturmayı kapattırmakla suçladığı Tolga Ağar, kendisini eleştiren CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi avukat Tuba Torun hakkında şikayette bulundu. Tolga Ağar, "O deliller buraya gelecek" dedi.

TUBA TORUN'DAN YANIT

Tuba Torun, AKP'li Tolga Ağar'ın şikayet dilekçesini paylaştı.

Dilekçedeki, "O deliller buraya gelecek! Yok öyle ekranlarda insanların şerefiyle oynamak" ifadelerini işaretleyen Torun, dilekçeyi sosyal medya hesabından paylaşarak "Tolga Ağar beni şikayet etmiş, Yeldana Kaharman vakasındaki yorumlarım sebebiyle. Çabuk şikayet dilekçesinin sonuna bakın. Biraz gününüz şenlensin. “O deliller buraya gelecek! ” Savcı alınmaz umarım..." notunu düştü.