Afyonkarahisar'da yaşayan Şükrü Can K. (16), geçen pazar günü alacağının ödeneceği gerekçesiyle eski işverenleri tarafından işyerine çağrıldı. Gün boyu çalışan Şükrü Can K., mesai bitiminde parasını istedi ancak işveren Şükrü Can’nın çalıştığı saatlerin ücretini ödemedi.

Emeğinin karşılığını isteyen Şükrü Can, işvereni tarafından dövüldü. İşyeri sahibi Şükrü Can K.'yi gece 00.30'dan sabaha karşı saat 05.30'a kadar sopalarla dövdü. Sabah saatlerine kadar dayak yiyen genç, elini yüzünü yıkama bahanesiyle izin istedi ve kaçtı. Yakınlardaki alışveriş merkezinin güvenlik görevlisinden yardım istedi. İşçi, görevlinin ihbarıyla gelen ambulansla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

KAFATASI KIRILANA KADAR ŞİDDET GÖRDÜ
Hastanede yapılan kontrollerde kafa tasında kırıklar, kolunda çatlak, sırtı başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde sopa, demir çubuk ve yumruklara bağlı darp izleri olduğu belirlenen Şükrü Can K., bir gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Hastaneden çıktıktan sonra polis merkezine giden Şükrü Can K., A.A. ve A.S.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.